• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım ne renk olsun yardım edin kızlar resimlii :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozqem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ozqem

Ziyaretçi
kızlar ilk resmim saçlarımn eski hali siyah şimdi sizce eski haline dönmelimiym??? çok kararsızım siyahı kırdım yani artk tam siyah değil ama bilemiyorm açık birenk istiorum ya eski hali gibi yada sarı :( yardım lütfennn

Eklentiler

• $özge1.JPG
    $özge1.JPG
    48,4 KB · Görüntüleme: 146
  • $ösqe4.JPG
    $ösqe4.JPG
    34,6 KB · Görüntüleme: 140
özgecim iki renk de güzel olmuş. ama sanki ilk fotodaki açık renkte kaşın gözün daha bir belirgin durmuş. teninle de çok uyumlu olmuş canım. ilk rengin adı ne?

adını bilmiyorum ama kına vardı saçımda ve oksidanlar varya onlardan sürmüştüm öle olmuştu :) teşekkürederim canım yorumun için

hiçbir kuaförmü ösgenin ilk fotosu gibi yapamaz saçımı :sinifsinif: sarı isterim olmaz kahve isterim olmaz aman yaa bi kuaför önerin bana bari kaydirigubbakcemile3

Bencede ılk foto bende Öyle bır renk ıstıyorum rengın adını bılmıyorsun deĞıl mı?

hayır canım gerçekten bilmiyorum ama bu renk tam olmadan önce bakır gbiydi yani şöyle söliyim koyu turuncuydu ve sürekli aynı renge boyattım dipten bi dönem bunu kullandım daha sonra da bu renk olması içn dip boya yapmşken bi gün bütün saçıma sarı boyadım ve çok tatlı olan bu renk oldu :)ama gene yapıcam bu rengi yapma konusunda uzman oldum sanırım 4 kez saçımı siyah boyayıp tekrar buna döndüm çünkü :)

yaa ikisi de acayip yakışmışşşş, çok tatlı olmuşşsun kuzumm, ben karar veremedim resmen kaydirigubbakcemile3

karameli beğendim..ben de karamel olduğumdan mıdır neden..opuyorumnanaktan

bencede ıkısıde cok guzel olmus allah senı guzel yaratmıs masallah ne yapsan yakısır. bnece sıdı boyle kullan sıkılırsan degıstırırsın ıkısıde cok dogal durmus..

ya ikisini de çok beğendim canım sana yakışmış çünkü güzelsin
kusura bakma karar veremiyorum ikisi de çok hoş :)

ay çok teşekkürederim ya şımardım galiba ama sanırım adını bilmediğim orenge karamel dielim karamele geri dönücm :) çok çok teşekkürler yorumlarınız içinnn

ilk resimmm süperr :lepi: bu resimdeki saç rengini ögrenebilirmiyim

2. resim siyahçok asil durmuş...diğeride yakışıyır ama siyah favorim...bende yeniden siyaha dönücem,büyük cesaret göstererek, ama değer..

siyah daha ii olmuş .... bende 7 yıldır sarı olan saçlarımı siyaha boyadım herkes delimiisin sen dedi ama boyanınca sakın değiştirme diyan herkes oldu... ... tenin rengine bulmıuş bence siyahta......

Back