- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
canım benim yine olmaz. Neden biliyor musun? Diplerin vücut ısısından dolayı renk almaya daha müsaitler. Açık tonlardaki bir boya her şartta diplerde daha açık,Ucunda daha koyu duracaktır. Yine eşit bir renk yakalayamayabilirsin. Diplerini bir tık koyu bir boya ile boyayıp son 10 dakika da uç kısımları boyarsan eşitlik sağlanabilir gibi.Gorur görmez şok oldummmbu fotoda daha çok belli oluyor gibi.. Uçlarını da dipteki ile aynı renge boyasam nasıl olur sence ?
Tamamdır canım:) saçımı birkaç kere yıkayıp rengin akmasini bekleyip sonra da duruma göre eşitleme kararı aldım:)canım benim yine olmaz. Neden biliyor musun? Diplerin vücut ısısından dolayı renk almaya daha müsaitler. Açık tonlardaki bir boya her şartta diplerde daha açık,Ucunda daha koyu duracaktır. Yine eşit bir renk yakalayamayabilirsin. Diplerini bir tık koyu bir boya ile boyayıp son 10 dakika da uç kısımları boyarsan eşitlik sağlanabilir gibi.
İnşallah istediğin gibi olur. Böyle son dakikalar olunca yaşadığın paniği anlayabiliyorum:)Tamamdır canım:) saçımı birkaç kere yıkayıp rengin akmasini bekleyip sonra da duruma göre eşitleme kararı aldım:)
Ben gittigidiyor tarzi sitelerden aliyorumNereden temin edebilirim acaba :)
İnsllah canım:) aslında son dakikaya bırakmamak lazımdı da işte :) oldu bikere :))İnşallah istediğin gibi olur. Böyle son dakikalar olunca yaşadığın paniği anlayabiliyorum:)
Tarçın bakır sarı karışımı harika oluyor eğer bakır tonlarını seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim. Ama benim gibi gidip sonradan ön tarafı boyama sonra alacalı bir renk olurBence hos duruyor. Ben de mi yapsam
Tamamdir teşekkür ederim yardımcı olduğun icin :)Ben gittigidiyor tarzi sitelerden aliyorum
Teşekkür ederim o gören gözlerin güzelligi :)Mașallah çok güzelsin canım
Teşekkür ediyorum bakanın güzelliği o :) :)Gözlerinizin güzelliginden kimse saça bakmaz bile :))
+ bikaç yıkamaya oturur bence
Kahveye dönük kumral. Acik kahve mi diyolar ne. Ustelik bende boya da yok. Ama bir gun boyarsam tarcin-bakir boyarim. Bence sen oynama sacinla. Bi iki yikamayla daha homojen gozukecektir. Yakarsin saclarini, yazik olur. Vallahi ben begendim.Tarçın bakır sarı karışımı harika oluyor eğer bakır tonlarını seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim. Ama benim gibi gidip sonradan ön tarafı boyama sonra alacalı bir renk olurbu arada zemin rengin ne cnmm?
:)Teşekkür ediyorum bakanın güzelliği o :) :)
İnsallah akar gider:) şimdi beyaz sabunla 3-4 kere yıkadım az biraz kırmızılık gitti gibi. Yarında yikasam zararı olur mu acaba?
Tesekkur ederim:) Bir kaç yıkama daha dayancam. Hem saçım dinlenir. Eğer kırmızılık geçmez böyle giderse ozaman boyarim. Perşembe günü de böyle gidicem artk buluşmaya çare yok gibiKahveye dönük kumral. Acik kahve mi diyolar ne. Ustelik bende boya da yok. Ama bir gun boyarsam tarcin-bakir boyarim. Bence sen oynama sacinla. Bi iki yikamayla daha homojen gozukecektir. Yakarsin saclarini, yazik olur. Vallahi ben begendim.
Gozlerin de renkli galiba, cok yakismis.
Rengi ilk gördüğümde içimden direk siyah boyayip görüntüden kurtulmak geldi açıkçası :) ama şimdi değiştirdim fikrimi. Akıtıp sonra kuaföre gideceğim olmadı :):)
sabunun zararı olmaz bence ama yine bilen biri cevaplarsa daha iyi olur.
saç çok keçeleşirse biraz krem kullanırsınız.
Bence renk yakışmış size.
Kızlar dayanamadım gittim boyadım. Bir kutu küllu kumral ve sarıyı karistirdim tümünü boyadım ve şükürler olsun ki düzelttim o kırmızımsi turuncu renk gitti daha homojen sarımsı bir renk elde ettim saçlarimda da bı yipranma olmadı çok korkuyordum yanacak diye :) ama şimdilik bir sorun yok müjdemi vereyim istedim fotoda ekledim:)NaMIDiGeRBuzDoLaBI U ugultulutepecik norwegian earth_angel9 Belissima77 M mavilimonata minnakhatun01 sedalein efeeylul Kirmiziatkilikiz MinikPiranha Turuncumsu bonibon93 Astoria @ahyalandunya