Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım mahfoldu nolur yardım kızlar

Gorur görmez şok oldummm bu fotoda daha çok belli oluyor gibi.. Uçlarını da dipteki ile aynı renge boyasam nasıl olur sence ?
canım benim yine olmaz. Neden biliyor musun? Diplerin vücut ısısından dolayı renk almaya daha müsaitler. Açık tonlardaki bir boya her şartta diplerde daha açık,Ucunda daha koyu duracaktır. Yine eşit bir renk yakalayamayabilirsin. Diplerini bir tık koyu bir boya ile boyayıp son 10 dakika da uç kısımları boyarsan eşitlik sağlanabilir gibi.

Tamamdır canım:) saçımı birkaç kere yıkayıp rengin akmasini bekleyip sonra da duruma göre eşitleme kararı aldım:)

Gözlerinizin güzelliginden kimse saça bakmaz bile :))
+ bikaç yıkamaya oturur bence
Teşekkür ediyorum bakanın güzelliği o :) :)
İnsallah akar gider:) şimdi beyaz sabunla 3-4 kere yıkadım az biraz kırmızılık gitti gibi. Yarında yikasam zararı olur mu acaba?

Kahveye dönük kumral. Acik kahve mi diyolar ne. Ustelik bende boya da yok. Ama bir gun boyarsam tarcin-bakir boyarim. Bence sen oynama sacinla. Bi iki yikamayla daha homojen gozukecektir. Yakarsin saclarini, yazik olur. Vallahi ben begendim.
Gozlerin de renkli galiba, cok yakismis.

Teşekkür ediyorum bakanın güzelliği o :) :)
İnsallah akar gider:) şimdi beyaz sabunla 3-4 kere yıkadım az biraz kırmızılık gitti gibi. Yarında yikasam zararı olur mu acaba?
:)
sabunun zararı olmaz bence ama yine bilen biri cevaplarsa daha iyi olur.
saç çok keçeleşirse biraz krem kullanırsınız.
Bence renk yakışmış size.

Tesekkur ederim:) Bir kaç yıkama daha dayancam. Hem saçım dinlenir. Eğer kırmızılık geçmez böyle giderse ozaman boyarim. Perşembe günü de böyle gidicem artk buluşmaya çare yok gibi bu arada senin saclarinda boya yok ve çokta koyu olmadığı için tarçın bakır çok rahat tutar. Ama sana tavsiyem sadece tarçın bakırı kullanma. Benim ön kısım gibi kırmızımsı turuncu olur. Ama sarı katinca o kırmızımsılik olmuyor. Sarı yansımalı oluyor. Kesinlikle buna dikkat et :)

:)
sabunun zararı olmaz bence ama yine bilen biri cevaplarsa daha iyi olur.
saç çok keçeleşirse biraz krem kullanırsınız.
Bence renk yakışmış size.
Rengi ilk gördüğümde içimden direk siyah boyayip görüntüden kurtulmak geldi açıkçası :) ama şimdi değiştirdim fikrimi. Akıtıp sonra kuaföre gideceğim olmadı :)

bence göz renginiz açık olduğu için iddialı renkler yerine koyu tonlar kullanmanız sizi hem çekici hem güzel gösterir çikolata kahve deneyebilirsin koyu bir renk olmaz ...

Kızlar dayanamadım gittim boyadım. Bir kutu küllu kumral ve sarıyı karistirdim tümünü boyadım ve şükürler olsun ki düzelttim o kırmızımsi turuncu renk gitti daha homojen sarımsı bir renk elde ettim saçlarimda da bı yipranma olmadı çok korkuyordum yanacak diye :) ama şimdilik bir sorun yok müjdemi vereyim istedim fotoda ekledim:) NaMIDiGeRBuzDoLaBI U ugultulutepecik norwegian earth_angel9 Belissima77 M mavilimonata minnakhatun01 sedalein efeeylul Kirmiziatkilikiz MinikPiranha Turuncumsu bonibon93 Astoria @ahyalandunya

Eklentiler

• IMG_20180215_134349.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

zamanla akar ama kızıl renkten çok daha hoş olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…