Milenayy Hayat kısa,anılar uzun. Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2015 628 282 103 28 15 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Milenayy #81 N o r w e g i a n .!.: zamanla akar ama kızıl renkten çok daha hoş olmuş Genişletmek için tıkla... O renk çok kötü görünüyordu saçımı defalarca beyaz sabunla yıkadım geçmedi daha da turunculasti. Aktıkça bu renk çıkmaz umarım alttan
N o r w e g i a n .!.: zamanla akar ama kızıl renkten çok daha hoş olmuş Genişletmek için tıkla... O renk çok kötü görünüyordu saçımı defalarca beyaz sabunla yıkadım geçmedi daha da turunculasti. Aktıkça bu renk çıkmaz umarım alttan
norwegian Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2014 10.254 7.410 248 15 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Milenayy #82 Milenayy .!.: O renk çok kötü görünüyordu saçımı defalarca beyaz sabunla yıkadım geçmedi daha da turunculasti. Aktıkça bu renk çıkmaz umarım alttan Genişletmek için tıkla... çıkar biraz ama olsun tekrar yaparsın
Milenayy .!.: O renk çok kötü görünüyordu saçımı defalarca beyaz sabunla yıkadım geçmedi daha da turunculasti. Aktıkça bu renk çıkmaz umarım alttan Genişletmek için tıkla... çıkar biraz ama olsun tekrar yaparsın
NaMIDiGeRBuzDoLaBI Popüler Üye Pro Üye 7 Ağustos 2016 3.437 7.146 158 15 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Milenayy #83 Milenayy .!.: Kızlar dayanamadım gittim boyadım. Bir kutu küllu kumral ve sarıyı karistirdim tümünü boyadım ve şükürler olsun ki düzelttim o kırmızımsi turuncu renk gitti daha homojen sarımsı bir renk elde ettim saçlarimda da bı yipranma olmadı çok korkuyordum yanacak diye :) ama şimdilik bir sorun yok müjdemi vereyim istedim fotoda ekledim:) NaMIDiGeRBuzDoLaBI @ugultulutepecik norwegian @earth_angel9 @Belissima77 @mavilimonata @minnakhatun01 @sedalein @efeeylul @Kirmiziatkilikiz @MinikPiranha @Turuncumsu @bonibon93 @Astoria @ahyalandunya Genişletmek için tıkla... Ben cok begendim zaten boyle kahve karamel tonlar tercihim :) Iyi gunlerde kullanin.
Milenayy .!.: Kızlar dayanamadım gittim boyadım. Bir kutu küllu kumral ve sarıyı karistirdim tümünü boyadım ve şükürler olsun ki düzelttim o kırmızımsi turuncu renk gitti daha homojen sarımsı bir renk elde ettim saçlarimda da bı yipranma olmadı çok korkuyordum yanacak diye :) ama şimdilik bir sorun yok müjdemi vereyim istedim fotoda ekledim:) NaMIDiGeRBuzDoLaBI @ugultulutepecik norwegian @earth_angel9 @Belissima77 @mavilimonata @minnakhatun01 @sedalein @efeeylul @Kirmiziatkilikiz @MinikPiranha @Turuncumsu @bonibon93 @Astoria @ahyalandunya Genişletmek için tıkla... Ben cok begendim zaten boyle kahve karamel tonlar tercihim :) Iyi gunlerde kullanin.