Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım su fotoda daha belli renk farkı. Akitmakla düzelir mi kiKola ile yika canim rengi akitiyor.Aslinda kotu durmuyor ama.Hic olmadi kuafore gidebilirsin
dipteki renkle uç boyanmaz çünkü dipteki daha açık renk uçtaki renkle dipleri boya ama önce 1 2 yıka saçı sonra saçın tamamını uçtaki renge boya eskiden çok kullandım bu tonları renk oturana kadar her banyoda akar saçın rengi emin olDipteki renkle uçlarını boyasam nasıl olur sence esitlenirmi
Teşekkür ederim canım :) insllah düzeltebilirimm:)Dogal kizil gibi duruyorsun ne guzel
Ben hep kizil sacli ve yesil gozlu olmak istemisimdir. Tam tersi siyah sacli kahve gozluyum
Insanoglu iste.
Bence elleme ya, yikadikca duzelir.
Bunun üzerine açık kumral boyasam nasıl olur acaba önümdeki turunculugu kapatir miSana sarı veya açık kumral çok yakisir
Nereden temin edebilirim acaba :)Var :) mor sampuan kullan. Hatta maske yap onunla
Teşekkür ederim canım :) ön kısım gözüme batmasa uçları çok hoşuma gitti hiç dokunmamO gözler yeter saçını boyamakla hiç uğraşma.
Bu Arada iki haftaya kalmaz açılır saçının rengi bir ayda ancak oturur.
Eşitlenmesi için koyu renk hangisi ise hepsini ona boyaman gerek. Dediğim gibi belli olmadığı için ben anlayamadım neresi koyu neresi açık. (
Dipteki rengi tam olarak yakaladim. Böyle kırmızımsı.Eşitlenmesi için koyu renk hangisi ise hepsini ona boyaman gerek. Dediğim gibi belli olmadığı için ben anlayamadım neresi koyu neresi açık. (
tutmaz daha da alalı beleli olur saçın sakın boyama.tamamını uçtaki renge boyaBunun üzerine açık kumral boyasam nasıl olur acaba önümdeki turunculugu kapatir mi
Uçları icin 1 kutu palette tarçın bakır 1 kutu da palette 10.0 açık sarı kullanmıştım. Ön içinse sadece tarçın bakır. Uçtaki tarcin bakır sarı karışımıni öndeki kısma yaparsam daha da açmaz midipteki renkle uç boyanmaz çünkü dipteki daha açık renk uçtaki renkle dipleri boya ama önce 1 2 yıka saçı sonra saçın tamamını uçtaki renge boya eskiden çok kullandım bu tonları renk oturana kadar her banyoda akar saçın rengi emin ol
Canım uctaki renk sarı bakır karışımıydi. Ön tarafa tekrar bakır uygulanması daha da belli etmez mi o turunculugu?tutmaz daha da alalı beleli olur saçın sakın boyama.tamamını uçtaki renge boya
Uçları icin 1 kutu palette tarçın bakır 1 kutu da palette 10.0 açık sarı kullanmıştım. Ön içinse sadece tarçın bakır. Uçtaki tarcin bakır sarı karışımıni öndeki kısma yaparsam daha da açmaz mi [/QUOTtarçın bakır yerine yoğun kızıl boya o zaman akacak zaten ilk gün kü rengi .sınıf arkadaşım vardı unıversıtede saçları yoğun kızıldı gözleri yeşil pırıl pırıl uzun saç renk harika herkes hayrandı kıza
Tamam canım teşekkürler:) biraz akıtmaya çalışıp sonra daha yoğun bir renge boyucam :)ben de mavi gözlü beyaz tenlıyım.yoğun kızıl ya da bakkır kızılından daha hoş oluyordu bana.ten beyazsa saç daha koyu olmalı
Tamamdır teşekkürler :) bakalım alacakmı renk :) birazdan beyaz sabun uyguluycam3 gün boyama, yıkadıkça oturur boya çok da kötü durmuyor. 3 gün sonunda beğenmezsen kuaföre boyat
Bende hep kendim boyarım diplerimi bir tek ombreye kuaföre giderim.Tamamdır teşekkürler :) bakalım alacakmı renk :) birazdan beyaz sabun uyguluycam
Tesekkurler:))) Sadece ön kısma sabun uyguluycam şu kırmızımsı turuncu renk gözüme çok batiyorBende hep kendim boyarım diplerimi bir tek ombreye kuaföre giderim.
Zamanında mavi boyam yeşile dönünce beyaz sabun kullanmıştım çok dökme ve kazık gibi yapmıştı saçlarımı bilgin olsun,bol şanslar ama ben beğendim boyanı:)