Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım mahfoldu nolur yardım kızlar

Canım gayet güzel duruyor :) Arada çok büyük bir fark yok. Bence boyama. Özellikle siyaha hiç boyama. Siyah başka renklere dönüşü zor bir renktir.. Pişman olursun.

Guzel koyu bir renk sec ve boya kapat
Aslında koyulastrmak hiç istemiyorum kaslarim ne kadar koyu olsalarda içimden hep açık sac geçiyor. Bu diplerdeki kırmızılığı açık renk bı boyayla kapatma şansım var mı acaba? Yoksa mecburiyetten koyu renge gecicem

Eklentiler

• IMG_20180213_213709.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 38
Resimlerde bı türlü tam rengi yakalayamadm en yakın bu fotoda
Bir ay once ben de tarcin bakirla sariyi karistirip boyamistim. Dipler acik durmustu. Dipler ana rengi oldugu icin zaten boyle duruyor.
Iki uc yikamadan sonra karamele doner . Bakir akiyor cunku hemen. Hic uzulme :)

Uçları için bir kutu tarçın bakır bir kutu 10.0 sarıyı karistirdim saçlarım koyu kahverengiydi. Güneşte baya bakır sarı yansımalı ama kahve gibide. Bunun tam adı nedir bilemiyorum:))) bu rengi bozmak istemiyorum ama dipleri de nasıl bu renge eşitlicem bilmiyorm

Kizimin saclari gibi olmus.. Boya renkelerin numarasini ve rengini soylermisin ?

Canım gayet güzel duruyor :) Arada çok büyük bir fark yok. Bence boyama. Özellikle siyaha hiç boyama. Siyah başka renklere dönüşü zor bir renktir.. Pişman olursun.
Canım burda daha çok belli oluyor.. Keşke önü sonradan boyamasaydim

Eklentiler

31,7 KB · Görüntüleme: 43
O gözler yeter saçını boyamakla hiç uğraşma.
Bu Arada iki haftaya kalmaz açılır saçının rengi bir ayda ancak oturur.

Bencede belli oluyor yarin bir kuaforden yardım almalısın. Ama kesinlikle siyaha boyamamalısın. Çok yakismis bu renk

Gorur görmez şok oldummm bu fotoda daha çok belli oluyor gibi.. Uçlarını da dipteki ile aynı renge boyasam nasıl olur sence ?

Eklentiler

31,7 KB · Görüntüleme: 41
Saçını bence o gün topuz yaparak kullanabilirsin. Yok illa hepsi aynı renk olsun diyorsan için rahat edecekse boya ama kahve yada yine tarçın bakır tonları olabilir. Siyah yapmamanı öneririm..
Dipteki renkle uçlarını boyasam nasıl olur sence esitlenirmi

Bencede belli oluyor yarin bir kuaforden yardım almalısın. Ama kesinlikle siyaha boyamamalısın. Çok yakismis bu renk
Çok teşekkür ederim o ön kısmı boyamadan önce bende çok beğenmiştim. Önü fazla tutmaz diye düşünmüştüm. Uçları öndeki renkle boyasam nasıl olur sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…