• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım kocaman düğüm oldu :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pennyy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2021
52
33
18
arkadaşlar selam saçımı topuz yapmıştım bi süre de açmamıştım duş aldıktan sonra açamadım saçımı şimdi kocaman bir top gibi uçlarını bile bulamıyorum altlardan açmaya başlayamıyorum o yüzden koca bir top gibi oldu. nasıl açacağım saçlarım da uzun. asla uçlarını bulamıyorum kesmek istemiyorum lütfen yardım :(

Duşta bolca sac kremi sürüp ellerinizle açmanız lazım yumuşayıncaya çok rahat acilir

Saç kremi veya maskesi sürüp bol bol biraz beklerseniz belki ufak ufak tarayarak açılabilir

Duşta bolca sac kremi sürüp ellerinizle açmanız lazım yumuşayıncaya çok rahat acilir

Saç kremi veya maskesi sürüp bol bol biraz beklerseniz belki ufak ufak tarayarak açılabilir

saç kremi kullanmıştım ama işe yaramamış. uçlarını bulamıyorum bulsam oradan taramaya başlayacağım ama nasıl böyle oldu anlamadım kuaföre de gitmek istemiyorum vakalar artmışken. açmaya çalıştıkça daha çok sıkışıyor sanki.

Böyle durumlarda saçına sadece zeytinyağı sür ve beklet sonrasında zten kendisi banyodan sonra yavaş yavaş aşağı inecek aynısını bende yaşamıştım da mahvoldum

Back