• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar SaçLarım Gerçekten UZUYOR !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

CindyreL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
158
2
96
Ankara
sonunda okadar şey deneyipte saçlarımın aynı durması beni üzüyordu. Son denediğim maskeyi öneriyorum . çok mutluyum
1 yumurta Akı
2 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kadar gliserin
kıvam olabildiğinde elma sirkesi.

Bu karışımı 1 kapta karıştırıyorsunuz daha sonra 45 dakika kadar bekletiyorsunuz banyo yapıyorsunuz (:
saçlarınız daha hacimli daha hızlı uzayacak ve parlayacakhihoyyyt

Eğer GLiserini BuLma İmkanınız yoksa 0zaman BaL miktarını biraz daha artırın .
KuLLanımı 2 gün yapıp 1 gün Saçımızı dinLendirerek Yapıyoruz . Zaten İLk yıkamadan s0nra farkedeceksiniz .
DeneyimLerinizi PayLaşırsanız Çok mutLu 0Lurum , Yardım edebiLdiysem Ne mutLu bana
:asigim:
şikayet eden suana kadar olmadı , teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
denicem canımmm teşekkür ederimmm:) opuyorumnanaktan
elma sirkesi doğal mı yoksa marketlerden aldığımız sirkeden mi?

gliserini eczaneden mi alacağız fiyatı nedir
bu kürü kaç güne bir uygulayacağız
bence bu cevapları ilk mesajına ekle canım çünkü çok soran olur
paylaşım için teşekkürler kaydirigubbakcemile2

meraba arkadaslar ben araniza yeni katildim bende bu maskeden yapmak istiyorum peki gliserini nerden temin edebiirim almanyada yasiyorum türkiye olsa bulurumda:(

eczane ve aktarlarda bulabilirsiniz gliserini 4-5 tl civarı fiyatı zemuszemus
bende saçıma kullanıyorum arkadaşlar ama alırken dikkat edin üzerinde bazılarının (masaj) yazıyı ondan almayın masaj yazmasın yani ben yanlışlıkla aldım daha farklı oldu yaramadı normalinden aldım düzeldi zemuszemusbende bu maskeyi deniycem teşekkürler konuyu açan arkadaşadaa.s.

arkadaslar dogal elma sirkesi falan farketmez ben sahsen marketten aldıgım elma sirkesini kokuyorum ve icinde bal oldugu icinde kokusu yarıdan az oluyor ve aktarlardan alırsanızda gliserinin fiyatı 3-3.5tl arasında olur eczanelerde biraz daha pahalı :)

Önemli Değil Hepimizin Derdi Aynı Umarım Sizdede Faydalı oluuurr kaydirigubbakcemile3

gliserini eczaneden mi alacağız fiyatı nedir
bu kürü kaç güne bir uygulayacağız
bence bu cevapları ilk mesajına ekle canım çünkü çok soran olur
paylaşım için teşekkürler kaydirigubbakcemile2

Tatlım 2 gün yapcaksın 45 dakika kadar beklet sonra banyoya gir tabi sen bilirsin ben öyle yapıyorum 3 sampuanla sacım ipek gibi oluyor. bir gün sacını dinlendir ertesi gün gene yap :)

meraba arkadaslar ben araniza yeni katildim bende bu maskeden yapmak istiyorum peki gliserini nerden temin edebiirim almanyada yasiyorum türkiye olsa bulurumda:(

Canım bende yeni katıldım ama olsun hosgeldin öncelikle (:
Hangi ülkede yasadıgını bilmiyorum ama muakkak türk eczanelerinde veya baharatcılarda bulursun ama gliserini bulamadıysanda balı biraz daha fazla koy

sonunda okadar şey deneyipte saçlarımın aynı durması beni üzüyordu. Son denediğim maskeyi öneriyorum . çok mutluyum
1 yumurta Akı
2 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kadar gliserin
kıvam olabildiğinde elma sirkesi.

Bu karışımı 1 kapta karıştırıyorsunuz daha sonra 45 dakika kadar bekletiyorsunuz banyo yapıyorsunuz (:
saçlarınız daha hacimli daha hızlı uzayacak ve parlayacakhihoyyyt

Eğer GLiserini BuLma İmkanınız yoksa 0zaman BaL miktarını biraz daha artırın .
KuLLanımı 2 gün yapıp 1 gün Saçımızı dinLendirerek Yapıyoruz . Zaten İLk yıkamadan s0nra farkedeceksiniz .
DeneyimLerinizi PayLaşırsanız Çok mutLu 0Lurum , Yardım edebiLdiysem Ne mutLu bana
:asigim:
şikayet eden suana kadar olmadı , teşekkür ederim :)

denemek isterim.umarım bende de işe yarar

Back