- 4 Ağustos 2019
- 18
- 1
- 24
- Konu Sahibi edanurdenis
kızlar merhaba, hep bu forumdan bi şeyler okuyup yardım almaya çalışırdım bi gün bi şey yazacağım aklıma gelmemişti. sizle derdimi paylaşmak istiyorum belki aynı şeyi yaşayan ve bi çözüm bulabilen vardır diye. umarım vardır benim 2 aydır çok şiddetli saçlarım dökülüyor ve çok da inceldi. önceden de yaşadım bunu 1 sene kadar önce ama bu kadar şiddetli değildi ve kan değerlerim çok düşüktü. doktora gittim verilen ilaç iğne ne varsa kullandım ve geçmişti kan değerlerim yükselince. 2 ay önce gene bu saç dökülmesi şikayetiyle gittim. talasemi testi yaptırdım ve taşıyıcı olduğum ortaya çıktı. onun dışında her şeyim yüksekti. talasemi taşıyıcısı olduğumdan da demiri bırakmak zorunda kaldım. şu anda saçlarım hala aşırı dökülüyor. bi sürü doktora gittim. stres dendi başka bi tahlil ya da başka bi hastalık diye hiç düşünülmeden. vithair diye bi takviye ve folbiol ilacını kullanıyorum ama saçlarımın dökülmesi azalacağına arttı. gerçekten her gün ağlıyorum yalvarırım yarfımcı olun. resmen saçım kalmadı. stresten olduğuna inanmıyorum çünkü saçlarım dökülene kadar stres edeceğim bi şey yoktu dökülmeye başladıktam sonra da bunu stres ettim belki ama bu başlamasını etkileyemeyecek kadar sonra oldu sonuçta. ne yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olun lütfen