• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok kötü diyenlerin paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
4. ve 5. foto röfle cnm cok zor yanı evde yapman:(

zaten koyu saçı evde sarıya cevırmek coooook zor olmuo yanı ama sen yınede benı dınle ve ii bi kuafore gt cok para alcağını sanmıorm . istedgn renk bi anda olmaz zaten 2gdişte yapar buuk ıhtımal sen gt bı sor bakalım ne kdra yapabılır? evde yapman ımkansız cunku saçlarını yıpratırsın evde denersen

aralarda platın var ve sarının 3 4ton koyusu var sanrım koyu sarıda var cok begendım fakat cok zor

img468.imageshack.us/img468/4679/112qh2.jpg canım burdaki sarının hangi tonu peki

yaa ben eski saçlarımı özledimsenağlamaönceden saçlarım hem kalın hem parlaktı...şimdi hem çok dökülüyo hemde o parlaklıktan eser kalmadı..ne olduysa kullandığım kınalardan oldu herkes boyanın saçları yıprattığını söyluyo ama emın olun kınanında boyadan bır farkı yok...şimdilik çamterebentin ve yılang yılang yağı kullanmayı düşünüyom nolcak bılmıyomsenağlama:teselli:

selin arkadaşım ben anlayamadım pek ne istedıgını? zahmet olmazsa kendi ana saç rengin nedirşuandakı saç rengin nedir ve istedıgın saç rengi nedir yazar mısın. mumkun oldugunca yardım etmeye çalışırım:)

yaa ben eski saçlarımı özledimsenağlamaönceden saçlarım hem kalın hem parlaktı...şimdi hem çok dökülüyo hemde o parlaklıktan eser kalmadı..ne olduysa kullandığım kınalardan oldu herkes boyanın saçları yıprattığını söyluyo ama emın olun kınanında boyadan bır farkı yok...şimdilik çamterebentin ve yılang yılang yağı kullanmayı düşünüyom nolcak bılmıyomsenağlama:teselli:

canım yeşil kınayı bıle 6 ayda bırboyaak gerekiyormuş illa surulcekse. yoksa dedigin gibi saçı mahvedıyor. tıkıyor saç derisini saçın ustunde fazlaca tabaka oluşturup saçı matlaştırıyor ve kırıyor. çok geçmiş olsun. sampuanına koydugun camterebentın yagını ayrıca maske olarakta uygula bı sure saçına bakım yaglarıla karıştırıp buda saçlı derinin gözenekelerin daha cabuk açılmasını saglar tıkanmıtır hep kınadan çunku

terebentinin yanında şampuana bir de badem yağı da karıstırırsan mükemmel bir sonuç alabilirsin. ben yıllardır şampuanımı bu şekilde kullanıyorum, sadece kokusu hoş değil ama saçlar kuruduktan sonra çok hoş bir koku kalıyor.

bn şampuanın ııcıne hınt susam ve cerebentın koydum bı fark alamıorum;(

bacım bence biz saçları kestirelim kaynak yaptıralım ya da çıtçıt kullanalım o saçlar da sağlıklı uzarsa uzasın :)

:)))
yok ya gerçekten dert etmeye değmiyor alırız çıtçıt takarız ne yapalım çünkü bunun çözümü kestirmek :(
çıtçıtın da sevmediğim yanı onu düzgün takmak zor sürekli biri takacak

Işte gttm kuaforume karar verdik beraber. Ayda 1kere 1 cm kestircem kurtulcam :)
gercek citcittanmi bahsettin?
Kötüler mi_?

çıtçıtlar kötü değil evet gerçek çıtçıtlardan bahsettim ama takması kolay gibi görünse de muntazam olması gerekiyor biraz o yuzden sürekli birilerine taktırma olayı oluyor onun haricinde gayet pratik ben bir ara kullanmıştım uzun saça çok alışmıştım ki benimki çok uzun oluyordu kaynak da bana riskli geliyor ve pahalı çıtçıt daha sağlıklı bence ama sürekli takılmasa daha iyi olur zamanla aynı yerlere takılırsa sürekli o yerlerde dökülme olabiliyormuş

haklısın cnm olabılır. bu konuda bılgım yok hıc kullanmadım ya:( kullanmayı dusunmem cok yapmacık gelıo bole seyler bana. uzasın beklerımben

selin arkadaşım ben anlayamadım pek ne istedıgını? zahmet olmazsa kendi ana saç rengin nedirşuandakı saç rengin nedir ve istedıgın saç rengi nedir yazar mısın. mumkun oldugunca yardım etmeye çalışırım:)

canım benim saç rengim kestane tonları ve saçımda şuan küllü sarı var ama şuan dipten kendi saç rengim bi 8cm kadar çıktı,her neyse ben linkteki resim gibi boyatmak istiyorum ama röflenın hangi tonu anlamadım
http://www.birstar.com/resimler/sinem-kobal/slides/sinem_kobal_06.jpg

Back