• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım berbat

İşte bu ben, yalnız değilsiniz. Kendimi bildim bileli aşırı ince telli ve sönük saçlarım. Asla bir yerden sonra uzamıyor. İnatla kestirmeyince de iyiceee sönük ve az görünüyor.Birde benimkiler dümdüz hiç bir şekle de girmezler, öyle maşa filan asla tutmaz.Artık kabullendim kızım olucak dua ediyorum onun saçları hayal ettiğim saçlar olsun diye, onunla mutlu olucam😅
Ay dimi ama 😆 insan sinir oluyor artık aynaya bakmak istemiyorum
İnşallah kızım olursa saçları benimki gibi olmaz

Yapın neyse o değişmiyor. Anca kullandığın ürünler en fazla canlılık katıyor kırılmasını önlüyor falan. Ben liseden sonra 5 yıl boyunca çok yıprattım kendimi saçlarım aşırı dökülüyordu onun için özel izmire hastaneye gidiyordum. Hiçbir faydasını görmediğim gibi dünyanın parasını döktüm o ürünlere. En son bi doktor dedi ki saçlarında anormal dökülme olsaydı açılma olurdu oda yok sadece seyrek bi yapısı var dedi. Gerçektende öyle kalınlaştıramam sonuçta çok serum kullandım sadece parlaklık katabildim saça :) O yüzden hiç takmamaya çalış gerçekten boşa strese giriliyor. Kerastase gibi ünlü ve çok kullanılan bi markanın bile çok etkisini görmediysem hiç görmem artık dedim :KK70: Uzama kısmına gelirsek Dax Supergro yu biliyorsundur belki yıllar önce onu almıştım o gerçekten güzel uzatıyor hoş benim uzamada sıkıntı yok ama sürekli döküldüğü için uçları inceliyor uzarken oda süpürge gibi bi görüntü sağlıyor. Canlılık katmak için saç yağlarını keratinli al onlarda güzel parlaklık veriyor. Son olarakta milkshake köpük var gratis eve de inanılmaz yumuşatıyor saçı. Bunların faydasını grdüm sadece. Tabi saç cilt dediğin şey kişiden kişiye değişiyor :)
Malesef ne yaptıysam değişmedi:KK43: tonla param gitti yağlar bilmem neler derken aynı tas aynı hamam
Bari uzaması için bu ürünleri kullanayım

Perfectil kullanın işe yarar biraz :KK66: ama muhtemelen herşeyi yemeyen birisinizdir bir arkadaşım vardı ilk tanıştığımda yediği şey sayılıydı ve çok az saçı vardı seyrekti resmen şimdi herseyi yiyor ve sacları baya çoğaldı bide bu kışın mezoterapi yaptırdı kafaya iğneyle enjekte ettirdiği tüpler var baya saçları çoğaldı uzadı. Ama gene diyorum yemek önemli
Hayır aksine önüme ne gelirse yerim hiç ayırd etmem ama ne yaptıysam değişmiyor bakım beslenme
Ayrıca doktora da gittim bir vitaminde eksik çıkmadı herşey tam
Jiletede vurdum olmadı

Benimde öyle ya 😄
Uzamıyor uzamıyor uzamıyor
Bir kere bildiğin kuru mayalı su içiyordum
Dökülmesi durmuştu gerçektende o zamana kadar uzamayan saç uzadı
Tadı iğrenç herkesin harcı değil ve kiloda yapıyormuş
Bunun dışında malt içeceğininde içeriği aynı düzenli kullanımda oda işe yarar
Araştırabilirsin aslında
Bira mayası tableti var oda oldukça faydalı
Ben bişeyi düzenli yapamadığımdan kestirdim saçları iki sene oldu 6 cm kadar uzamıştır en fazla
Ay ben içemem cidden:KK45:
Bide kilo kolay alıyorum allah korusun
Maltepe içeceğini araştırayım

Saç olayı büyük ölçüde genetik bunun yanında vitamin vs baktırın bir eksiklik yoksa her hafta Hindistan cevizi yağı, e vitamini, cam terabentin, çörek otu yağı, nane yağı karıştırıp sürün birkac saat bekletip yıkayın. Yüksek ısıda saç kurutmayin hatta yazın hiç kurutmayin. Saçlarınıza düzleştirici fon gibi ısı işlemler çok fazla uygulamayın. Sert lastik tokalarla bağlamak yerine yumuşak kumaş tokalarla bağlayın, gevşek şekilde örgü uygulayın. Boyu uzasın diye kırık ve yıpranmış şekilde saçlarınızı çok bekletmeyin. Kırıklarını sık aldırın. Bir de çok sık saç yıkamayın mümkünse.
Bunları saçlarıma yıllardır uygularım hem çok hızlı uzar hem de dökülme vs minimum olur.
Ayrıca saç uzatma açısından amla yağı diye ağır kokulu bir yağ var onu da kullandım oldukça başarılı sonuç veriyor.

Cildiye ve kadin doğuma gittiniz mi bilmiyorum.Bunlardan da çare bulamadıysanız.Eyup Sabrı'nın zeytinyağlı sampuanlari iyi besliyor icine (bemiks ve evigen ampul kirin) En iyi markanin biotinini alabirsiniz kutusu mavi var bir tane 300 kusur fiyatı jelibon şeklinde o da iyi geliyor (tabi doktorunuza danisin) reçetesiz satildiklari için yazıyorum. Her bakımı da yapmasanız, seyrekse doğuştan asla gür olacağını sanmıyorum belki dışardan prp vs ise yarar. O da bir umut.

Şampuandan kaynaklanıyor olabilir market şampuanı kullanıyorsanız içeriği temiz ürünlere yönelin kıvırcık saçlar icin Sheamoisture diye bir marka var fiyatları pahalı ama çok iyi. Saçınızı haftada max 3 kez yıkamaya çalışın saç kremini es geçmeyin saç maskesi de haftada 1 şart

Saç olayı büyük ölçüde genetik bunun yanında vitamin vs baktırın bir eksiklik yoksa her hafta Hindistan cevizi yağı, e vitamini, cam terabentin, çörek otu yağı, nane yağı karıştırıp sürün birkac saat bekletip yıkayın. Yüksek ısıda saç kurutmayin hatta yazın hiç kurutmayin. Saçlarınıza düzleştirici fon gibi ısı işlemler çok fazla uygulamayın. Sert lastik tokalarla bağlamak yerine yumuşak kumaş tokalarla bağlayın, gevşek şekilde örgü uygulayın. Boyu uzasın diye kırık ve yıpranmış şekilde saçlarınızı çok bekletmeyin. Kırıklarını sık aldırın. Bir de çok sık saç yıkamayın mümkünse.
Bunları saçlarıma yıllardır uygularım hem çok hızlı uzar hem de dökülme vs minimum olur.
Ayrıca saç uzatma açısından amla yağı diye ağır kokulu bir yağ var onu da kullandım oldukça başarılı sonuç veriyor.
Bunların çoğunu yapıyorum aslında asla makine,düzleştirici ve kullanmam
Bakım yağlarıyla çok bakım yaptım
Babam genç olmasına rağmen kel
Amcam deseniz daha 40 yaşında 30 yaşındayken saç ektirdi o derece kellik var

Şampuandan kaynaklanıyor olabilir market şampuanı kullanıyorsanız içeriği temiz ürünlere yönelin kıvırcık saçlar icin Sheamoisture diye bir marka var fiyatları pahalı ama çok iyi. Saçınızı haftada max 3 kez yıkamaya çalışın saç kremini es geçmeyin saç maskesi de haftada 1 şart
Çok değiştirdim aslında şampuanla alakalı değil bunu anladım
Bu şampuan bakıcam inşallah iyi gelir

Cildiye ve kadin doğuma gittiniz mi bilmiyorum.Bunlardan da çare bulamadıysanız.Eyup Sabrı'nın zeytinyağlı sampuanlari iyi besliyor icine (bemiks ve evigen ampul kirin) En iyi markanin biotinini alabirsiniz kutusu mavi var bir tane 300 kusur fiyatı jelibon şeklinde o da iyi geliyor (tabi doktorunuza danisin) reçetesiz satildiklari için yazıyorum. Her bakımı da yapmasanız, seyrekse doğuştan asla gür olacağını sanmıyorum belki dışardan prp vs ise yarar. O da bir umut.
Evet doğuştan😐kucukken baya birthday sure saçım çıkmamış ve ırsi kellik var acaba ektirebilirmiyim ki

Elimde şöyle bir tarif var.

Deneyenler saç fışkırdığını yazmış ben daha denemedim ama en kısa zamanda yapıcam. Hem güçlendiriyor hem de hızlı uzamasını sağlıyormuş.

DÖKÜLEN SAÇLARINIZ YENİDEN GELSİN SAÇLARINIZDAN TEK TEL DÖKÜLMESİN

1 adet aspirini havanda ezin. 5 diş sarımsağı soyun havanda ezin . Karışıma 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı, 1 yumurta sarısını ekleyin. ilk 1 ay haftada bir yapın sonrasında 15 günde 1 yapın 1 saat dursun saçınızda ilk kullanımdan sonra dökülmeler duruyor kesnlikle dökülmüyor 6 ay sonra dökülen saçlar çıkmaya başlıyor.

Back