- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi AfetiDevran34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki günlük yağ olurSaçlarım çok kabarıyor yatışsın diye sürüyorum bide hep yağlanmasını beklerim boyamadan
Şimdi yıkadım 2 gün sonra saçım yağı emmiş olur boyasam olur mu ki acaba
Aslında fazla birşey kullanmadım canım ilk önce sarımsak zeytinyağı yapmıştım o dökülmeyi azaltmıştı sonra sadece zeytinyağı süreyim dedim ama saçımı çok fazla döktü sonra moralim çok bozuldu stres falan derken daha da çok döküldüCanım daha ayrıntılı yazar mısın buraya da ☺
Neden oldu ,neler kullandın vs
Yeni kişiler de görecektir
Çok teşekkürler çok sağolun ❤deniycem1 yumurta sarısı
Zeytin yağı
Çörek otu yağı
Kreatin
Argan yağı
Kapsül bakım yağı ya da saç kremi (ben rosmandan alıyorum)
Karıştırıp saçlarınızın dibine gelmeden uçlardan sürün ve yarım saat bekleyin. Sonra saçınızı mümkünse tuzsuz şampuanla yıkayın ( DP marka kullanıyorm ben)
Son durulama sonrası saçınızın dibine ve tamamına elma sirkesi ve su karşımını sürüp 3 dk sonra durulayın.
Elma sirkesini haftada 1 yapabilirsiniz diğer maskeyi 2 ayda 1 gerçekleştirin farkı göreceksiniz
Nemsizlikten uçlarda çatallaşma veya koparak dökülme varsa uzamaz. Sağlam bir saç maskesi ile nem bakımı yapmak gerek size. Bu sorun ortadan kalkınca 6 ayda bir yeterli oluyor.Benim de böyleydi.Saclarim ince telli. Ne yapti isem hic bir zaman omzum hizasini gecmedi. O hizayi gecince kedi tuyu gibi kaliyor, belli bir boydan sonra da sanki saç köklerine agir geldigi icin tutmuyor gibi dokuluyor. Bir gittigim kuafor ayda bir ya da iki ayda bir uclarindan kestir demisti. Ben de zaten zor uzuyor uzayani da her ay kestirirsem hep ayni boy kalir dedim. Sen dedigimi yap dedi. Hakikaten iki ayda bir kestirdigimde saclarim daha bakimli gorundu. Uzadi da. Ama malesef bu sefer de ben duzenli kuafore gidemedim araya pandemi girince. Sonra da kendi haline biraktim. Sanirim tekrar ayda bir uclarindan kestirmeyi denemeliyim.
Yaglar benim sacimi daha cok dokuyor bu arada.
Tesekkur ederim. Tavsiyenize uyacagim.Nemsizlikten uçlarda çatallaşma veya koparak dökülme varsa uzamaz. Sağlam bir saç maskesi ile nem bakımı yapmak gerek size. Bu sorun ortadan kalkınca 6 ayda bir yeterli oluyor.Benim de böyleydi.
Kaç gündür soracaktım size fırsat bulamadım. Benim de son zamanlarda saçlarım dökülmeye güçsüzleşmeye başladı. Tırnaklarım da hep zayıftır zaten. Biotin aldım bende iyi gelir dye. Tüylenme kesin yapıyor muBiyotin saçı uzatır ama tüylenme de yapar
Bende 3’tür pas geçiyorum çünkü bdv dışındaki konuları ekstrem bir durum olmadıkça kapatma işlemi yapmıyoruz.Mune hanım 3 dür rica ediyorum lütfen sorumu kapatırmısınız