- 13 Kasım 2020
- 1.893
- 3.015
Evet asla ama olmadığını kabul etmeyip bir de neyini beğenmedin diye bastırıyorlar ya delirip kuduruyorum1000 degil 100 lira vermezdim terbiyesizlik resmen hiç bir zaman olmadığınıda kabul etmezler ama onlara göre mukemmel olur hep tavsiye olarakta kestirin yanık yerleri düzelmesi mumkun degil yanan sacın bende gittim seninle ayni durumdaydi altlar sariydi kadın ona gore uclara sonradan uyguladi yikamaya yakin yani hic zarar gormedi böylelerine belge verilmemeli
Uçlarındaki morluklar yıkandikca geçecek.Bir müşterim de aynen böyle olmuştu aktı gitti merak etme.Neden dersen uçlar yipranik mor şampuanla özellikle fazla bekletildiğinde böyle oluyor.Paketlerinde krepeyi az atmış ve cilan olmamış muhtemelen3 gün önce saçımı yıllardır gittiğim bir kuaföre ombre yaptırdım. 7 saat kuaförde beklememe rağmen 1000 TL vermeme ombre ile alakasız sapsarı saç yaptılar. Ertesi gün gidip diplerini köyü kahverengiye boyattım bu kez dip geçişleri olmadı. Saçlarımı bugün mor şampuan ile boyadım dip koyu orta sarı uçları gri renk oldu. Napsam bilmiyorum yardım edin kızlar Eki Görüntüle 3185304 Eki Görüntüle 3185303
Bence dava açmalısın yanmış saçların3 gün önce saçımı yıllardır gittiğim bir kuaföre ombre yaptırdım. 7 saat kuaförde beklememe rağmen 1000 TL vermeme ombre ile alakasız sapsarı saç yaptılar. Ertesi gün gidip diplerini köyü kahverengiye boyattım bu kez dip geçişleri olmadı. Saçlarımı bugün mor şampuan ile boyadım dip koyu orta sarı uçları gri renk oldu. Napsam bilmiyorum yardım edin kızlar Eki Görüntüle 3185304 Eki Görüntüle 3185303
Ay çok üzücü3 gün önce saçımı yıllardır gittiğim bir kuaföre ombre yaptırdım. 7 saat kuaförde beklememe rağmen 1000 TL vermeme ombre ile alakasız sapsarı saç yaptılar. Ertesi gün gidip diplerini köyü kahverengiye boyattım bu kez dip geçişleri olmadı. Saçlarımı bugün mor şampuan ile boyadım dip koyu orta sarı uçları gri renk oldu. Napsam bilmiyorum yardım edin kızlar Eki Görüntüle 3185304 Eki Görüntüle 3185303
Cok guzel olmus cok begendim suan hala bu tenk duruyormu aktimi acbaa.malesef ayni sey basima geldi bugun gidip saclarimi tek renge boyatacagim.sizin bu yaptiginiz rengi cok begendim.ne diye geciyor bilginiz varmiBaşka bir kuaför biraz toparladı şükür artık bakımla falan uzatacağım yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim
Ben de aynı dertten muzdaribim.Ayni kuaföre mi gitmeliyim paraya kıyıp daha iyi bir kuaföre mi duzelttirmeliyim bilemedim.SizceBaşka bir kuaför biraz toparladı şükür artık bakımla falan uzatacağım yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim
Benimde 1.5 yıl önce yandı hala toparlamaya çalışıyorum çene hizama geldi çok şükür. Neden dipten yandı çünkü aynı kuaföre düzelttirmeye çalıştığım için. Bence o kuaförden uzak durun. Başka bi kuaföre gidin. Tek renge boyayıp bakımlar yapın.Ben de aynı dertten muzdaribim.Ayni kuaföre mi gitmeliyim paraya kıyıp daha iyi bir kuaföre mi duzelttirmeliyim bilemedim.Sizce
Kaç gün arayla boya yaptım bende yaptığım rengi beğenmedim değiştirmek istiyorumBaşka bir kuaför biraz toparladı şükür artık bakımla falan uzatacağım yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim
1000 liraya çok güzel ben saçımı 2000 liraya sadece 1 2 ton açtırdım.Oda doğal saçımı boyadı.3 gün önce saçımı yıllardır gittiğim bir kuaföre ombre yaptırdım. 7 saat kuaförde beklememe rağmen 1000 TL vermeme ombre ile alakasız sapsarı saç yaptılar. Ertesi gün gidip diplerini köyü kahverengiye boyattım bu kez dip geçişleri olmadı. Saçlarımı bugün mor şampuan ile boyadım dip koyu orta sarı uçları gri renk oldu. Napsam bilmiyorum yardım edin kızlar Eki Görüntüle 3185304 Eki Görüntüle 3185303