3 gün önce saçımı yıllardır gittiğim bir kuaföre ombre yaptırdım. 7 saat kuaförde beklememe rağmen 1000 TL vermeme ombre ile alakasız sapsarı saç yaptılar. Ertesi gün gidip diplerini köyü kahverengiye boyattım bu kez dip geçişleri olmadı. Saçlarımı bugün mor şampuan ile boyadım dip koyu orta sarı uçları gri renk oldu. Napsam bilmiyorum yardım edin kızlar Eki Görüntüle 3185304 Eki Görüntüle 3185303
Mor kisim olu sac kesilmesi lazim.İns dava falan acarsiniz yani.Omrinde omre mi gormemis kuafor hic3 gün önce saçımı yıllardır gittiğim bir kuaföre ombre yaptırdım. 7 saat kuaförde beklememe rağmen 1000 TL vermeme ombre ile alakasız sapsarı saç yaptılar. Ertesi gün gidip diplerini köyü kahverengiye boyattım bu kez dip geçişleri olmadı. Saçlarımı bugün mor şampuan ile boyadım dip koyu orta sarı uçları gri renk oldu. Napsam bilmiyorum yardım edin kızlar Eki Görüntüle 3185304 Eki Görüntüle 3185303
Boyamadan önce saç uçlarımda boya vardı onlar daha da çok açıldı haliyle. Mor şampuan yapınca da griye döndü berbat olduHem paranıza hem de saçlarınıza yazık olmuş. Saçınızın uç taraftaki 10 cmlik kısmı yandı mı ? ; yanmış gibi görünüyor.
3 gün önce saçımı yıllardır gittiğim bir kuaföre ombre yaptırdım. 7 saat kuaförde beklememe rağmen 1000 TL vermeme ombre ile alakasız sapsarı saç yaptılar. Ertesi gün gidip diplerini köyü kahverengiye boyattım bu kez dip geçişleri olmadı. Saçlarımı bugün mor şampuan ile boyadım dip koyu orta sarı uçları gri renk oldu. Napsam bilmiyorum yardım edin kızlar Eki Görüntüle 3185304 Eki Görüntüle 3185303
Maddi imkanınız varsa kerastese ya da davines in boyalı, yıpranmış saçlar için ürünlerini kullanabilirsiniz. Marka vermek sakınca değildir umarım, pahalıdırlar ama özellikle yıpranmış sarı saçları çok hızkı toparladıkalrını duymuştm3 gün önce saçımı yıllardır gittiğim bir kuaföre ombre yaptırdım. 7 saat kuaförde beklememe rağmen 1000 TL vermeme ombre ile alakasız sapsarı saç yaptılar. Ertesi gün gidip diplerini köyü kahverengiye boyattım bu kez dip geçişleri olmadı. Saçlarımı bugün mor şampuan ile boyadım dip koyu orta sarı uçları gri renk oldu. Napsam bilmiyorum yardım edin kızlar Eki Görüntüle 3185304 Eki Görüntüle 3185303
O değil de 1000 TL iyiymiş yaa...Ben çok fena kaziklanmışım demek3 gün önce saçımı yıllardır gittiğim bir kuaföre ombre yaptırdım. 7 saat kuaförde beklememe rağmen 1000 TL vermeme ombre ile alakasız sapsarı saç yaptılar. Ertesi gün gidip diplerini köyü kahverengiye boyattım bu kez dip geçişleri olmadı. Saçlarımı bugün mor şampuan ile boyadım dip koyu orta sarı uçları gri renk oldu. Napsam bilmiyorum yardım edin kızlar Eki Görüntüle 3185304 Eki Görüntüle 3185303