• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saçları çok zor uzayanlar!

benim de hiç uzamıyo ben de sendenim
kontessin kürünü yapıyorum birkaç haftadır bakalım nolcak

canım bı doktora görün bence kan değerlernı falan ölçtür çünkü bı kac ayda 1 cm normal gelmedı bana

Canım zaten sağlıklı saç normalde ayda 1 cm uzar (genellikle 2cm geçen şanslılarda var ama normali 1 cm dir) o yüzden canınızı sıkmayın bnm bir arkadaşım vaerdı saçları kedi tüyü gibi 1 senede 3 cm zor uzardı o yüzden şanslıyız :34: keyfini çıkarın :86:

Son düzenleme:
evet bende onun için bi kaç soru sormuştum gayet memnunlar sanırım ama saçları az zaten uzayanlara etki etmiş mi onu örenemedim işte neyse en iyisi deneme yanılma olur bence
Ya ama ben bisey merak ediyorum :44: Bu sac, tirnak uzatan besin takviyeleri tüyleri cogaltmaz dimi kizlar?

Canım zaten sağlıklı saç normalde ayda 1 cm uzar (genellikle 2cm geçen şanslılarda var ama normali 1 cm dir) o yüzden canınızı sıkmayın bnm bir arkadaşım vaerdı saçları kedi tüyü gibi 1 senede 3 cm zor uzardı o yüzden şanslıyız :34: keyfini çıkarın :86:[/QUOT

bende burda saçları 6 haftada 10 cm uzayan ark filan görünce normal gelmiyordu bana da uzama ama şükretmek lazımmış=)

bende burda saçları 6 haftada 10 cm uzayan ark filan görünce normal gelmiyordu bana da uzama ama şükretmek lazımmış=)[/QUOTE]

Saçları sevmek gerek kızlar sevinki onlarda sevildiğini bilsinler ona göre davransınlar bitki gibi düşünün bitkiyi çiçeği sevdikçe nasıl açarak cevap veriyorlar aynen öyle düşünün son derece ciddiyim :21::21:

Back