evet rangi banada farklı geldi baya ara makas attı saçım baya hafifledi. :)cok begendım ben baskasının sacı sandjm o kadar degısmıs. Renk o kırpıklar. Hayret. Kuaforun cok ıyımıs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet rangi banada farklı geldi baya ara makas attı saçım baya hafifledi. :)cok begendım ben baskasının sacı sandjm o kadar degısmıs. Renk o kırpıklar. Hayret. Kuaforun cok ıyımıs.
Peki vitaminin başka yerde tüy çıkarma etkisi varmı? Açıkcası vitamin kullanmaktan biraz korkuyorum hormonlarımı etkiler diyeben koronadan sonra çok saç dökülmesi yaşadım mezoterapi prp yaptırdım ve bu vanner platiunum vitamini verdi dr ,
kokusu kötü ama besleyici özelliği çok fazla , imkanın varsa bundan al , sonra bana çok dua edersin
2,kutuyu içiyorum hiç öyle bir etki görmedimPeki vitaminin başka yerde tüy çıkarma etkisi varmı? Açıkcası vitamin kullanmaktan biraz korkuyorum hormonlarımı etkiler diye
Pirinç suyunu bir kez yapabildim devam edemedim saçımı kurttu ilk yapmam bile1 hafta boyunca pirinç maskesi yapıcam 1 hafta sonra sonucu atarım tabi o arada soğan kürümede devam edicem
Koyu rengi sonradan boyadım bir ayda 2 kez açtım saçımı alttada açısı vardı o şekilde yaktımNasıl yandı acaba koyu renkli boya ile
Koyu rengi sonradan boyadım bir ayda 2 kez açtım saçımı alttada açısı vardı o şekilde yaNasıl yandı acaba koyu renkli boya ile
Yağmur Vardar saç ile ilgili videolarına bakabilirsiniz güzel tavsiyeler veriyorKoyu rengi sonradan boyadım bir ayda 2 kez açtım saçımı alttada açısı vardı o şekilde ya
En kısa zamanda bakıcamYağmur Vardar saç ile ilgili videolarına bakabilirsiniz güzel tavsiyeler veriyor
Cok güzel olmuş böyleKestirdim kızlar arka güzel yanlarda kaç çok hatta bir yanım biraz daha fazla katlı kesemedi kuaför kesersen çok kısaltırız dedi o yüzden uzayana kadar yanları hep toplıyıcam ara makas attı baya saçım hafifledi yarın yada öbürgünde kürlerime başlıyıcam buraya atıcam
Teşekkür ederimCok güzel olmuş böyle