Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçları 3 ayda bir kestirmek

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Tufi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
121
25
98
İzmir
Kızlar saçlarım çok aşırı kırıktı ve bundan 3 ay önce kuaföre kestirdim. Kuaför bana 3 ayda bir kestirmen lazım sağlıklı bir şekilde uzaması için demişti. bunu ben de biliyordum fakat saçlarım çok uzamadığı için belli bir boydan sonra o yüzden kestirmiyordum. fakat şimdi kestirmeyi düşünüyorum 3 ayda bir düzenli olarak. çünkü kırıklar gittikten sonra saçlarım normal şekilde uzadı. şu an sadece saçımın sağ tarafının ön uçlarında kırık var diğer yerlerde yok. saçlarını sık kestirip de sonuç alan var mı ?

3 ayda bir değil de, 6 ayda bir kestirsen bile olur.kırıklarını aldırman yeterli, uzun saç seviyorsan.

sık sık, zeytinyağı veya bakım yağlarıyla saçlarına maske yapıp daha çabuk uzamalarını ve güzel görünmesini sağlayabilirsin.

teşekkür ederim :) dediğim gibi sadece saçımın sağ ön tarafındaki uçlarında bir tutam kırık var. nedense bir tek orada. oraya da badem yağı falan sürdüm bugün sanki biraz daha düzeldi gibi geldi. şimdi orasında kırılma olduğu için kestireyim dedim. sizce kestirmeli miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…