Ben de yeni aldım kolajen saç dökülmem ve tırnak kırılmam için.. bi ara kullandım ve gayet ii geldi özellikle tırnak kırılmam gitmişti. Sonra bıraktım bi kaç ilaç kullanmam gerekti kolajeni bıraktım. Suan yine tırnak kırılmam var tekrar baslayacagım ama işe yarıyor bunu söyleyebilirimSaçlarım çok dökülmeye başladı yine. Zaten ince telli ve seyrek saçlarım var. Sorum şu: likit kolajen saça iyi gelir mi? Kullanan ve marka önerebilecek olan var mı? Nutraxin aldım iki kutu. Ama cildimde veya saçımda etkisini göremedim sanki, o yüzden devam etmedim. Başka marka ya da aynı marka kullanıp etkisini gören var mı?
Saç dökülmelerine böyle şeylerin faydası tabiki vardır ama saç dökülmesi vücudun içerisinden geldiği için ne yapsanız içeriyi düzeltmeden dökülme azalmaz kan tahlili yaptırmanızı öneririm belki vitaminleriniz kan değerleriniz düşmüş olabilirSaçlarım çok dökülmeye başladı yine. Zaten ince telli ve seyrek saçlarım var. Sorum şu: likit kolajen saça iyi gelir mi? Kullanan ve marka önerebilecek olan var mı? Nutraxin aldım iki kutu. Ama cildimde veya saçımda etkisini göremedim sanki, o yüzden devam etmedim. Başka marka ya da aynı marka kullanıp etkisini gören var mı?
Yok benimki genetik. Her şeye bakıldı, sağlık sorunum yok. Beslenmeye ihtiyacı var saçlarımın. İşe yarayacaksa üç ay kullanmayı düşünüyorum. Şu marka iyidir, ben kullandım iyi geldi diyen varsa alacağımSaç dökülmelerine böyle şeylerin faydası tabiki vardır ama saç dökülmesi vücudun içerisinden geldiği için ne yapsanız içeriyi düzeltmeden dökülme azalmaz kan tahlili yaptırmanızı öneririm belki vitaminleriniz kan değerleriniz düşmüş olabilir
Markası nedir? Piyasada çok ürün var, hepsi başarılı değildir herhaldeBen de yeni aldım kolajen saç dökülmem ve tırnak kırılmam için.. bi ara kullandım ve gayet ii geldi özellikle tırnak kırılmam gitmişti. Sonra bıraktım bi kaç ilaç kullanmam gerekti kolajeni bıraktım. Suan yine tırnak kırılmam var tekrar baslayacagım ama işe yarıyor bunu söyleyebilirim
Anladım canım benim inşallah etkili bi ilaç bulabilirsin eczanelerden de öğrenebilirsin onlar bitkisel ürünler satıyo ve önerebilecekleri ürün mutlaka vardırYok benimki genetik. Her şeye bakıldı, sağlık sorunum yok. Beslenmeye ihtiyacı var saçlarımın. İşe yarayacaksa üç ay kullanmayı düşünüyorum. Şu marka iyidir, ben kullandım iyi geldi diyen varsa alacağı
anladım
Collagen forte benimki.. mennunum benMarkası nedir? Piyasada çok ürün var, hepsi başarılı değildir herhalde
Kolajen kullan bak bakalım işe yarayacak mıAy konu acmamak icin arastirdim cidden. sac dokulmenize cozum bulabildiniz mi. Bu yaz 6 kilo falan verdim. Su son bir kac haftadir acayip dokuluyo sacim. Annem de cok dokuluyo dedi korktumise yarayan bir cozum var mi? Kan degerlerim dusuk degildir vitaminime dikkat ederim
Ya su toz olan icilenlerden miKolajen kullan bak bakalım işe yarayacak mı
İkisini de tavsiye eden var ben de bilemedimYa su toz olan icilenlerden mi
O kutuyu ne sebeple almıştınız cildiniz için mi? Markası nedir? İyi gelirse yazar mısınuz bana daevde vardi bi kutu. Onu kullanayim. Cok tesekkurler
Teşekkürler.Marka veriliyor mu bilmiyorum. Pandemide gaza gelip aldim30u gectim diye. Voonka markasi. Tabi ki yazarim.
voonka bende kullandım 3 ay sonra ara verdim şimdi tekrar başladımTeşekkürler.
Mevsimsel mi acaba. Cinko bile kullanmissiniz. Ben su bioblas forteden almayi dusunuyorum.voonka bende kullandım 3 ay sonra ara verdim şimdi tekrar başladım
Ara verdiğm dönem zinco c vitamin çinko olan bir takviye kullandım
dökülmen durdu mu derseniz hayır çok üzülüyorum
ben bulamadım siz bulursunuz insallah çözüm
Hep çok dökülüyorMevsimsel mi acaba. Cinko bile kullanmissiniz. Ben su bioblas forteden almayi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?