Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçkırana çözüm var mıdır?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşım bende stresin yoğun olduğu bir zamanda çıkmıştı ufaktı ama gel de bana sor nasıl ağlamıştım ilk farkettiğimde doktora gittim ve doktor bana 3 seans kortizon dedi fakat ilk seansta saçlar yerina geldi şükür . kardeşinizin de düzelir inşallah acil şifalar, sağlıklı günler...

canım aynen ama su kortizon iğneleri pekde sağlıklı değil o an geçiriyo ama losyon ve iğneleri devamlı vurdurmazsan gene saçkıran oluyosun hemde dahada büyüyo o bölge inş. öyle olmaz seninde kardeşimin iğne sonrası 1 sene içinde gene açıldı suan dediğim gibi sirke ruhuyla kabuk bağlatmışdık o kabuk kaşınmış kaşınmış çıkdı az az da kopardı altından sapsarı minicik güneşde zor seçilen tüycükler çıkmış kaşınmasıda çok iyi dediler şaç geliyormuş sevindim inş. düzeliyor artık o bölgeye yılan yağı bakım yağları ve sarımsak sürülecekmiş saçın uzaması için bendede bemiks bepentene evigen vardı kardeşime verdim şimdilik karışdırıp o bölgeye sürüyor eminim 1 ay içinde kapanmaya başlıcak bu şekilde yapanların olumsuz sonuç aldığını dıymadım ama kortizon sonrası tekrarlıyormuş

canım geçmiş olsun şimdi nasıl oldu kardeşinin saçları ?birde bilenler varsa ve cevap verirseniz çok sevinirim 1 yaşındaki oğlumun bıngıldağının hemen yanı sobada yanmıştı 10 kuruş büyüklüğünde 5-6 ay oldu ve ordan saç çıkmadığını farkettim acaba bunun çözümü var mı ?

para büyüklüğünde saç dökülmesini birkaç kişiden duymuştum
aktarlardan bir şey alıp kullanmışlar iyileşmiş
ismini tam hatırlamıyorum ama çamtirebentin gibi bir şey söylüyorlardı
deneyenler memnun

merhaba arkadaşlar benim erkek kardeşim şuan 20 yaşında 1. sınıfa giderken saçında konak dedikleri bir yara olmuştu ve annem bunu eliyle kaşıyarak kazımıştı ve ordan uzun bir süre saç çıkmamıştı saç kıran diye bahsediyolardı ama tam olarak saç kıran denir mi bilmem hemde bayada büyüktü annem oraya her gün sarımsak ezer koyardı üstnede bez sarardı.1 ay olmadan orada saç çıkmıştı hiç unutmam sarımsak saç çıkarmada birebir bunu herkes çok iyi bilir.

sarmisak ve cam telebenti

cam telebenti aktarda satiliyo sac bakimindada cok faydalidir gecmis olsun ...

sarımsağı bende duydum ama nasıl uygulanacak ne sıklıkla bilmiyorum bide kokusunu ne yapsak acaba off offf ilaçların yan etkisi çokmuş emziriyorum birde nasıl olacak bilmiyorum .

öncelikle size tavsiyem sakın kortizonlu ilaç kullanmayın hele bide yakıcı ilaç sakın ALLAH MUHAFAZA kökleri yakarsanız bir daha hiç saçınız gelmeyebilir kortizon kullanmayından kastım belirli zaman sonra ilacı azaltıp veya kestiğinde var olanda dökülüyor kendim bizzat yaşadım burda yazılanların hepsinide okudum öncelikle sakin davranıp panikle hareket etmeyin daha sonra beslenmenize çok dikkat edin özellikle kansızlığınız varsa takviye kan yapıcı yiyecekler veya kapsüllerle kan depolarınızı doldurun daha sonra sabah akşam aç karnına bal ile karıştırılmış polen yemeyi asla ihmal etmeyin ve size söyleyeceğim en önemli şifa kaynağı gözlerimle gördüm kütahya da manevi enerji ile dua ile getirilen saçlar inşaallah bende şuan o yöntemi deniyorum inşaallah tez vakittede şifa alacağım RABBİMDEN sadece bu tedavide en önemli şeylerden birisi kesinikle sabır pes etmemek ve dua ile yapılan bi tedavi olduğu için şeytan nefis ağır gelmek istiyor sakın pes etmek yok bu hastalık sen strese girsende üzülsende sende var olacak en iisi ne yapmak zaman öle ya da böyle nasılsa geçiyor hiç değilse bi amaç için geçse daha ii değil mi...??? Neyse isteyen herkese bununa alakalı bilgi verebilirim ALLAH HERKESE ŞİFA HAZİNESİNDEN ŞİFA VERSİN RABBİM CÜMLEMİZİ KURTARSIN LÜTFEN BENİM MSJIMI OKUYUP FAYDALI HAYIRLI GÖREN HERKES BANADA DUA ETSİN ŞİMDİDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…