Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçkırana çözüm var mıdır?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

whitegold

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
419
2
46
İstanbul
kardeşimde saçkıran oluşmuşdu geçen sene doktora gitti iğne yapdılar kortizonlu losyon filan verdiler ama haliyle zaman geçdi ve gene döküldü ensesindeydi biraz daha açılmış büyümüş ve kafasının yanında kulan izasındada çıkmış bugün iyice üzülmüş içimde acıdı şöyle etkili bi yöntem bilen varmı 3 5 ayda kurtulsun bilgisi olanların yardımını bekliyorum

tabikide var canım hiç ilac kullanmasın. dökülen bölgelere sarımsak sürsün. sık sık sürsün ama. akrabamda olusmustu bu yöntemle tüm kıllar yeniden cıktı.

tabikide var canım hiç ilac kullanmasın. dökülen bölgelere sarımsak sürsün. sık sık sürsün ama. akrabamda olusmustu bu yöntemle tüm kıllar yeniden cıktı.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Kesinlikle arkadaşıma katılıyorum kardeşin dökülen yerlerine sarımsak sürsün yeniden saçlarını çıkartacaktır dökülmeyi engelleyecektir. Benim kuzenimdede olmuştu sarımsakla kurtardılar

bendede kucukken olurdu ama kucuk kucuk rahmetli babannem sarımsak surerdi ama kazıya kazıya hafif kızarırdı kanar gibi gecerdi rahmet istedi cnm babannem mekanın cennet olsun

bu arada gecmiş olsun. bide sanki kulak copuyle kazırdı. ama en guzeli dr dinlemek tabiki

inş. geçer sağolun arkadaşlar doktor işini denemeseydi diyecekdim tamam kortizon ilaçları düzeltir ama gene oldu hemde daha büyüdü 2.de çıkdı yani ben dediğiniz gibi uygulatıcam psikolojsi çok bozuldu sanki ben oldum o kadar kötü bi durum allah kimselere vermesin böle şeyler

şimdi ben sarımsak sabunu aldım thalia marka aktardan dediğiniz gibi kürdan yada iğneyle orayı kızartıp sarımsak basıcak sarımsağın suyu çıkmıyoki diyor oda haklı annemde cam bi şişeye çörekotu yağı fındık yağı sarımsak yağı bide olabildiğince sarımsak ortadan 2 ye böldü şişeledi bunuda sürse inş fayda eder diye düşündüm kendimede sarımsak şampuanı alıcakdım kardeşimede alıyım sabunla aktar bayoda oraları ve tüm kafasını yıkasın dedi sarımsak sabunu egzama saçkıran ve dökülmeler için birebir miş inş.:26: forumda okumuşdu msoğanı rendeleyip suyunu çıkardıkdan sonra azcık zeytinyağınla karışdırıp saçkıran bölgesine sürülmeli diyordu bide bunu denesin bakalım bi soğan bi sarımsak hergün düzenli yapsın

işin kötü tarafıda abla bana hastalıklıymışım gibi bakıyorlar diyince çok ağladım üzüldüm

cok emin değilim ama bulaşıcı diye hatırlıyorum. yani bu işlemleri eldivenle yapın.

canım doktor bulaşıcı olmadığını söylemiş sanırım 2 çeşit var erkek ve dişi dişisi tüm saçı sarıyomuş nerdeyse ama erkek 2 3 bölgede çıkıp kalıyomuş kardeşimde erkek tipi sanırım ama buna mantar da deniliyor bulaşıcı olabilir dediğiniz gibi kimisi içden gelen bağışıklıl sisteminin çökmesinden kimileri mantar kaşıntı olduğu için kimileride stresden diyor bende saırdım bişey değil kardeşime üzülürken bende olucam genede hijyene dikkat etmeli annem 2 günde yastık kılıfını değişir tarağı havlusu şampuanı ayrıdır 1.5 senelik durum bu kimseyede bulaşmadı çok şükür bi geçse daha ne isderiz:26::26::26::26::26::26:

arkadaşlar dediğim gibi doktor tadavisi olmadı bende bugün bilindik bir aktar vardı ona uğradım dedim böle böle kardeşimin ilk önce stresi yenmesinin gerekdiğini bağısıklık sistemi kuvvetlendirmesini anlattı bende burdan yazıyorum herkese şifa olur inşallah karışım hazırlattım akşama kardeşime götürücem ve deneyecek 100 de 100 garanti dedi erkek berberide karşısında her saçkıran olan ona gidermiş zaten şimdi yazıyım
ilk önce kabak lifi ile o bölgeyi kızartıp sirke ruhu sürülecekmiş bir merhem hazırladı katranlı sanırım ardıç katranı buda o bölgeye daha sonra sürülecek bi müddet yapsın dedi stres için bitki çayları lavanta ginseng sarı kantoron melissa karışımı hazırladı birde polen çok etkiliymiş bağısıklık sisteminin düzelmesi için bunlarla kesin geçer dedi sadece sarımsakla bile geçdimi geçiyor zaten bu şekilde daha çabuk atlatılırmış inş. herkese faydalı olur bu bilgiler sonuç alınca bende yazarım buraya bu illet bağışıklık sistemi çökmesinden stresden oluyormuş ve kendine bulaşıyormuş yani saçda ilerleyip daha çok çıkarmış bunun önüne geçmek içinde ilk başka rahat olmalı ginseng arı sütü polen karışımları yemeli ki bunu hasta olmasakda yapmalıyız birde katranlı karışım ve sirke ruhu tabi sarımsakda dahil allah herkese kolaylık versin

ben başka bir başlıkta daha yazmıştım bunun la ilgili birşey, küçükken çıkmıştı bende kuaförden bulaşmıştı doktora gitmiştik geçmemişti benimkide avuç içi kadar büyümüştü hatta. Babam jiletle sorunlu bölgeyi biraz tahriş edip sirkeruhu sürmüştü pamukla. kabuk attıkdan sonra saçlarım çıkmaya başlamıştı hemen 15 gün kadar kısa bir süre içinde çıkmıştı saçlarım bazen doktorlarda çözüm bulunamayabiliyor.

tatlım o acaıyı ben bilirim yıllarca çektim benimki dişisiydi kafamda saçın yarısı dökülmüştü neler denemedikki çok doktora gittim en sonunda cerrah paşa hastanesinde oya hanım vardı işte o doktor bir mucize bir ilaç verdi biraz pahalıydı ama kısacık zamanda geçirdi allah razı olsun ondan hastaneyi arayıp halen ordamı diye bilgi al bildiğim kadar muayhane açtı onu bul işte o kesin çözüm ama biraz pahalı çözüm geçmiş olsun tekrar çeken bilir benim kirpiklerm kaşlarıma kadar dökülüyordu

aynen katılıyorum kardeşime geçenlerde aktar yöntemini yapdık bizzat ben ilgilendim annemin yüreği kaldırmıyo kabak lifinle kızarttım saçkıran bölgesini daha sonra kulak pamuğunla sirke ruhu sürdüm acısını çeken bilir baya yandı 2 3 gün yıkamadı ince bi sertlik oldu kabuk gibi saçını şimdide temiz tutması gerekliymiş 2 günde bir hatta hergün yıkasa daha faydalı polende sütle karışdırıp içiyo bağısıklık sistemi ve saç kökünü beslemesi için bir gün sarımsak bir gün ardıç katranlı vazelin sürüyo saçkıran bölgesi sanki bordo olmuş kıpkırmızı ama eminim mikrop ölmüşdür 15 20 gün sonra inş. çıkar allahtan hayırlısını diliyorum kimseye böyle dertler vermesin

canım çokk geçmiş olsun sanada allah bir daha kimselere gösdermesin geçen sene doktor yöntemini denedi o an geçirdi iğnelerle ilaçla ama bırakınca gene tekrarladı çok stresli bi yapısıda var önce onu yenmeli bağısıklık sistemini kuvvetlendirip savaşı kazanması için polen aldım hergün sütle suyla karışdırıp içiyor stres çayları yani rahatlatan bitki çaylarınla bi kaçgündür çok rahat ve neşeli birde sirke ruhunu denedik olumlu olucağına inanıyorum sarımsakda baş ilacı bu işin ben havanda dövüpde lapasını suyunu karışık basdırttım bayada yakıyomuş sadece sarımsak sürmek yeterli olmayabilir suyu çıkmıyo çünkü genede çokkk teşekkür ederim inş. bir daha kimselere böe sorunlar dertler vermez allahımm:26::26::26::26:

evet çok yakıyor insanın canını ama sonuç veriyor gerçekten, anne yüreği dayanmıyor banada babam yapmıştı ağlamıştım çok küçüktüm birde ama iyiki yapmış diyorum şimdi. Eskilerinde bir bildiği var, inşallah kardeşininde kabuk tamamen gittikden sonra saçları çıkar ve sevinir. ama aklıma şey takıldı benim kabak lifinle kızarttım dedin ya tahriş oldu değil mi o bölge?
çoğu kişi sirke ruhundan memnun kalıyor, sizede acil şifalar. Birdaha da olmaz inşallah

evet canım aktar o şekilde dedi kabak lifinle kuru halde iken basdırdım sürttüm zımpara gibi zaten bilirsiniz (selilüt içinde baya etkili kan dolaşımına faydalı) saç olmayan yere kızardı haliyle üstünede sirke ruhu sürdüm suan kırmızı bordo bi bi renkde ve incecik kabuk olmuş o eski tüysüz yumuşaklığı yok yani sertleşmiş biraz kanatmaya gerek olmadığını söylediler önemli olan yanması ve kabuklaşması sadece sirke ruhunu direk sürenler bile varmış ama ben genede tahriş edipde sirke ruhu sürdüm azcık köklerin olduğunu söyledi iyice güçlenir inş. daha 4 gün oldu yapalı 1 hafta 10 gün sonra dahada netleşir inş.:26:

aminn kimseye gösdermesin bu acıları bir daha allah:26:

Amin canım inşallah. evet tahriş etmeden yapanlarda var ama seninde yaptığın gibi yapıldığında daha iyi sonuç alınıyormuş sanırım. üşenmedim babama sordum kabuk kendiliğinden atınca görünmüş benim çıkan saçlarım ikinci kez uygulama yapmamış.

slm arkadaşlar bu konu dikkatimi çekti benim ikizlerim var 6 sene önce oglumun saçında para büyüklügünde açılma oldu cildiyeye götürdüm 4 dr degiştirdim hiç ilaçlar fayda vermedi.aktarın yaptıgı bir karışım vardı igrenç kokuya ragmen ogluma veridm aglıyarak içerdi.okula gidince açılmalar çok büyüdü biz çok üzülüyorduk artık tam umudu kesmişken çapada cildiyeye götürdüm dr psikologa gönderdi psiklogun verdigi ilaçla cildiyenin verdigi ilaçlarla oglumun saçında sarı kıllar çıktı tedavisi 2 sene sürdü şimdi saçları eskisi gibi gür hiç fark yok çok mutlu oldk .şimdi birini görsem saçı yok hemen çapaya yönlendiririm .ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN

çok büyük geçmiş olsun bu konu beni üzüyo bence çok hassas bir konu kardeşim abla bana hastalıklıymışım gibi bakıyorlar dediğinde işde o an bittim sanki çok acıdır şimdi yukarda yazdığım gibi yöntemi uyguladık beklicez bakalım allah şifalar versin herkese:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…