Saç Uzatma Yöntemleri Saçinizi Uzatmak için Zeytin Yagi Ve Yumurta Aki Karisimi

cnm benm bıldgım zeytın yagın cok faydası var normal yagın bı faydasını gormessın:1no2: pekı arkadaslar bu balı nasıl yapıcas ya sampuana atıp olemı duruluosunuuzz:uhm: sacları sarıya boyatıcam ozmanda onu denıyım dıom

evet şampuanın için koyuyoruz baLı bende bugun iLk defa denedim şampuanımın içine normaLinde ne kadar konuLcağını unuttuğum için beN bi tatLı kaşığı baL koydum birazda badem yağı susam yağı ve çok çok azda hint yağı koydum iNş etkisini görürüm ama yumurta akı ve zeytiNyağı karışımının cok faydasıNı gordum arkadaşLarımdan kısaydı saçLarım şimdi onLarın saçıyLa eşiT uzunLukta :dance:

ben de bugün zeytinyağ, yumurtanın hepsi, hint ve badem yağı bir de bepanten ampül karıştıırp sürüm. kısaca ne okuduysam:)yalnız saçım ıslakken mi sürülcek kuruyken mi kararsız kaldım.kuruyken denedim bu sefer. siz nasıl yapıyorsunuz.

pekı bal nasıl arınıcak sampuanın ıcıne dokunce suyla duruladgmız zman arınıomu :sm_confused:

1- şampuanın içine atılacak bal miktarı 1 yemek kaşığıdır arkadaşlar....
her kullanım öncesinde muhakkak iyi çalkalanmalı öyle kullanılmalı...sanırım kullanalı 5-6 ay gibi bi
zaman dilimi oldu saçlarım saç düzleştirici kullanmama rağmen kırılmıyor uzamasına gelince işte
onu bilemem zaten uzun saçlarım ama sağlıklı ve prıl prıl olması benim için daha önemli....
sağlıklı saç zaten uzar :)

2- beyaz sabunun saç boyasını akıttığına inanmıyorum çünkü ben denedim hemde defalarca
benim boyamı akıtmadı üstelik saçımdaki boya en çok akan renk olan kızıl olmasına rağmen!

3- daha önce yine burda okumuştum yumurtanın akının saçı kırdığından sözediyordu bayanlar ama
dediğim gibi okumuştum!bence bi araştırmanızda fayda var.....

arkadaslar bugun basladım ozene bezene surdum surusturdum:roflol: haftada ıkı kere uygulasak yeterlı heralde sacımı sardım bırazda sac kurutma makınesını tutum iyi oldu bırde ısırgan otu kullanmayı dusnuom arkadaslar herkes tavsıe
ettı suynu denıcem bırde ama fzla bırsey kullanmak ıstemıom ıkısı bı olurmu kı:uhm:

s.a peki bu karışım sacları uzatmakla beraber yeni saçalrın cıkmasınada yardımcı olurmu acaba saçları gürleştirirmi?

neden benle kimse ilqilenmiyo( bu zeytinyağıyumurta karışımı ve şampuana katılan bal saç tellerini kalınlastırıyomu qürleştiriyomu acaba :çok üzgünüm:

Arkadaşlar yumurta sarısının nemlendirici özelliği var, beyazı ise kurutuyor. Saçlarınıza yumurtanın sarısını uygulayın. Hatta cildi nemlendirmek isterseniz yine sarısını uyguluyorsunuz.

kızlar ben bu karışımı yaklaşık 1 yıl önce kullandım sakın denemeyin yumurta akı sıcak su deyince pişiyor saçların birbirine yapışıyor kaç gün beyaz aklı aklı gezdim bir bilseniz açamadığım yerleride kesmiştim sakın kızlar

yazılanların hangisi doğru? :)) ben 2 haftadır yumurta akı ve zeytinyağı sürüyorum.. hem köklerine hem tüm saça yediriyorum 2 saate yakın bekletiyorum.. ee şimdi saçlarım kırılıcak mı yani?

caNım sadece uzatıyo ben yakLaşık bir aydır kulLanıyorum sac cıkarsa faRkederdim . .

canım yaaa bi zahmet tam nasıl yaptığını ne kadar beklettiğini faydalarını falan yazabilir misin walla kafam karıştı kimi yapın kimi yapmayın dio :uhm::uhm:

canım yaaa bi zahmet tam nasıl yaptığını ne kadar beklettiğini faydalarını falan yazabilir misin walla kafam karıştı kimi yapın kimi yapmayın dio :uhm::uhm:

biR yumurta akının 1/4ü kadarını bi kaseye aLıyorum ( aLmakta koLaylık oLması için önce çırpın o zaman daha kolay ayrıLıyolar birbiRLerinden ) zeytınyağını da 2,5 tatLı kaşığı kadar katıp hepsini güzeLce tekrar çırpıyorum pamuK yardımıyLa saç kökLerime yediriyorum 1,5 saat bekLeyip yıkıyorum ama yatmadan önceye göre ayarLarsanız daha iyi oLur sürüp yıkayıp yatınca daha cok etkıLı oLuyomus bakım kürLeri . . bide 10 gunde biRde bağdem yağı sürün çok çabuk uzuyo saç oyLe :dance:

ama kimiside yapmayın dio yumurta pişiyomuş laelaelaelaelae

valla bizzat denendi ben yapmayın derim ama yinede karışmak olmaz sizin bileceğiniz iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…