- 11 Ekim 2007
- 259
- 4
- 641
- 35
cnm ben bunu ortalama 2 saat bekletiyorum ama sen istersen 1 saat beklet o da olur herhaldeyerimsenibenkızlar bunu yarın denemek istiyorum soruma cevap veren yok mu senağlama 1 saat mi bekleyip yıkıcaz ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben bunu ortalama 2 saat bekletiyorum ama sen istersen 1 saat beklet o da olur herhaldeyerimsenibenkızlar bunu yarın denemek istiyorum soruma cevap veren yok mu senağlama 1 saat mi bekleyip yıkıcaz ??
bugün uyguladım bu karışımı ama ben yumurtanın sarısı ile beyazını beraber kattım zeytinyağına..iyice yedirdim saçlarıma 2 saat bekledim sonra yıkadım..bu karışım nasıl çıkar saçtan diye endişelenen arkadaşlarımız endişelenmesin 2 kere şampuanladım çok rahat çıktı..saçlarım resmen ipek gibi yumuşacık oldu parmaklarımın arasından kayıyorlar hiç bu kadar yumuşak olmamıştı önceden..haftada bir kere uygulayacağım bunu
cnm burda okudum beyaz sabun akıtıyormuşyerimsenibenkızlar ben bugün bu karışımı denedim öyle pis kokmuyor bal ilede duruladım saçlarım çok güzel oldu.uzatmasa da denemenizi tavsiye ederim.saçlar dolgun oluyor
saç taki boyayı akıtabilmek için bildiğiniz bir yöntem var mı?yazarsanız memnun olurum........
kızlar ben bugün bu karışımı denedim öyle pis kokmuyor bal ilede duruladım saçlarım çok güzel oldu.uzatmasa da denemenizi tavsiye ederim.saçlar dolgun oluyor
saç taki boyayı akıtabilmek için bildiğiniz bir yöntem var mı?yazarsanız memnun olurum........
normal yıkanıyor değil mi başka önerilerde yazıyor muydu canımcnm burda okudum beyaz sabun akıtıyormuşyerimseniben
EVET cnm normal yıkanıyor ama çok sertleşeceği için krem kullanın diyolardı aslında ben papatya sabunu denemek isiyorum onada akıtıyor diyorlar ama saçlarım turuncu hani kzıl olsa akarda turuncuyu akıtamam herhalde bu arada kızlar saçıma bitkisel yağlı bakım yaptığımda içine yumurta katınca daha ii şampuanlarken köpürdüğünü farkettiim :teytey:normal yıkanıyor değil mi başka önerilerde yazıyor muydu canım
valla ben o kırlangıç markalı fln onları kullanıyorum yinede ii sonuçlar alıyorumzeytinyagi has zeytinyagi mi? komili, kirlangic falan olmaz sanirim degil mi?
ben de beyaz sabunun akıttığını duymuştum bir kuaförden,umarım işe yararyerimsenibenkızlar ben bugün bu karışımı denedim öyle pis kokmuyor bal ilede duruladım saçlarım çok güzel oldu.uzatmasa da denemenizi tavsiye ederim.saçlar dolgun oluyor