• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçinizi Uzatmak için Zeytin Yagi Ve Yumurta Aki Karisimi

HAFTADA 1 KERE Mİ UYGULANIYOR BU ZEYTİNYAĞI VE YUMURTA AKI?

tam olarak tarifi ve kullanım şeklini alabilir miyim kızlar.. 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yumurta akımı?

HAFTADA 1 KERE Mİ UYGULANIYOR BU ZEYTİNYAĞI VE YUMURTA AKI?

tam olarak tarifi ve kullanım şeklini alabilir miyim kızlar.. 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yumurta akımı?

tarifte aynen oyLe ama ben azaLttım oranLar cok fazLa geLdi bana beLki bir kerede sürüLmüyodur ama yenisini yapmak daha sağLıkLı oLur diye düşündüm 2,5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı kadar da yumurta akını karıştırıp haftada 1 veya 2 kez uyguLuyorum pamuğu karışıma batırıp saç kökLerime uyguluyorum 1,5 saat kadar da bekLiyorum

kızlar şimdi internette buldum belki görenleriniz vardır 10 damla limon suyu 5 yemek kasığı havuç suyu karıstırın haftada 2 kere uygulayın sac uzamasına cok etkiliymiş,ayrıca arastırdığıma göre yumurta akı değil tamamı zeytinyağı ile karıştırılıyormuş.

arkadaşlar dediğim gibi yumurta sarısı ve zeytin yağını karıştırıp uyguladım bu 2.haftam sizlerlede paylasmak istedim harika birşey bu denemelisiz durulamak bayagı zor ama değiyor...saclarım yumusacık oldu ve uzadığını hissediyorum

peki nasıl oluyo etkisi dahamı fazla bildiğim kadarıyla bıldırcın yumurtası küçük oluyo kaç tane kullanıyosun canım sylersen

kizlar bende bugün basladim bu kür e sonuclari muhakak bildiririm ;)

ben sarisini katmadim, ama bidahaki sefere katmayi düsünüyorum... ayrica bir tatlikasigi da bademyagsi attim aceba bepanthene ampülüdemi katsam, ne dersiniz? sürekli kullanamam ampülü (burda satilmiyo TR den gelirken almisdim) elimde o kadar yok...ama arada bi atarim :D

valla canım benim saçlarım daha bi sağlık kazandı eşim bile kullanıyor daha güzel şekil aldığından bahsediyor dahası herkese tavsiye ediyoruz...
yumuşacık oluyor...
hemde fönden yıpranan saçları onarıyor....

şampuanın içine bal döküncemi yoksa bu karışımlamı?

teşekkürler canım ama yumurta akını kaşığa nasıl alıyosun:) kaymıyor mu:)

kaymaz mı caNım cıkıyo aLana kadar önce biraz çırpıyorum sonra kaşığı daLdırıom içine ne kadar gelirse işte ihtiyacım oLanı geLene kadar aynı işLemi tekrarLıyorum kaLan yumurta akına da toz şeker katıp biraz daha çırpıorum onuda yüzüme sürüyorum Lifting etkisi yapıyo gözenekLeri sıkıLaştırıyo =) :D

bende bugün ilk kez denedim ama sarısını fln ayırmadanyıkadım guzel de oldu saçım yumuşacık oldu sanırım artık güzel saçlara sahip olmak o kadar da zor deil :))

kaymaz mı caNım cıkıyo aLana kadar önce biraz çırpıyorum sonra kaşığı daLdırıom içine ne kadar gelirse işte ihtiyacım oLanı geLene kadar aynı işLemi tekrarLıyorum kaLan yumurta akına da toz şeker katıp biraz daha çırpıorum onuda yüzüme sürüyorum Lifting etkisi yapıyo gözenekLeri sıkıLaştırıyo =) :D

canim yüze yumurtanin akini yüze sürünce yüz killarini güclendirmesin sakin? :uhm:

eet cnm bıldırcın yumurtası bayaa küçük tawuk yumurtasından ama proteini falan kat kat fasla yasmıştım önceki sayfalara bi bak istersen ben iki tane kullanıorum biras zeytin yaı we bepanthen bemix we evigen ampul de katıorum içine şimdiye kadar 2 kes uyguladım bu kürü bakalım 2 hafta sonra görüces sonucu:)))

ya arkadaşlar bu zeytinyağı saf zeytinyağımı alıyosunuz yoksa öle salatada kullandığımız zeytinyağımı bana bi yazzasanız..bide bi kaç arkadaş şampuana bal takıyomuş ne işe yarıyo ben zaten çam terbendi katıyorum ama onuda katarsam kötü olurmu ne kadar katıyosunuz bide..ya ben saçlarıma o kadar çok şey sürmek istemiyorum o yüzden kullanmadan iyice soruşruyorum çünkü sonra ters tepki yapıyo oda var..

kafam karıştı kimisi yumurtanın sarısı demiş kimi akı demiş kimi hepsi.hangisi?bir de bunlar ıslak saça mı sürülse daha iyi kuru saça mı?

arkadaşlar bn yumurtanın akını da sarısını da koydm sadece bir kere yaptım saçlarım güzel oldu ama çok fazla uzarmı bilmiyom bence 1 ayda çok fazla uzayacağını sanmıyorum ve akını koysam çabuk uzarmı bnce ikiside vitamin işte

arkadaslar peki saclarımızın dıbınemı suruyoruz pekı nekadr beklıoruz hemen yapıcam ben:sm_confused:

Back