• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçinizi Uzatmak için Zeytin Yagi Ve Yumurta Aki Karisimi

ben saçımın hem diplerine sonra da her yerine sürüyorum yanlış mı?

sade dipLerine sürün ve bir yumurta akının hepsini katmayın cok oLuyo ondanda pişmiş gibi geLmiş oLabiLir arkadaşLara ben 1/4ü kadar yumurta akı katıyorum cunku tamamı aşırı fazla geLir o kadarı bile çok oLuyo cunKua.s.

ya saçımın tamamına sürdüm 2 haftadır:) gayet iyi görünüyorlar:))
acaba yumurtanın sarısını da katıyım mı şeker?

yumurta sarsıyla hiç denedim bi fikrim yok ama ben saç uçlarıma sürüyorum kalan sarısını.yumurta sarısı kırıkları onarıyo beslıyo vitamin deposu . .

sarısı süper kızlar..ben önce sarı ile yapıodumm baya güsel etki verioodu..şimdi bir ymurta koyuyorum gene memnunummm..
ama kırıyoor denmesi kafamı karıştırdıı??

bende kalanını uclarına kulanıom bı cay bardagı zey.yag. bı yumurta vıcık vıcık oluo surerken ama yıkadıktan sora mutıshh parlaklık verıo:hooray:

bugunde sadece sarısı ile denedim..kesinlikle tek sarı daha iyi..beyaz hafifte olsa sertleştirior

ewet bende denedm parlaklık weriyo ama haftada kaç gün olcak uzanası için sizceeeeeeee ben bi kere yaptım daha ama süper oldu inş. çabuk uzar

canım çok mu kısa gerçi saçlarım dan memnunum ama bi yere gidince sorun oluyo jölele yıka kalk yıka otur yıka

benim biR ayda 3 cm sacım uzadı depresyona qiriyodum az kaLa uzaması duRdu diye ama AlLah'a şükür bu karışım iyi qeLdi boya vardı saçımda diplerim bariz şekiLde qeLdi ben bu karışıma az miktarda hint yaqı da ekLıyorum haftada bir de badem yaqı sürüyorum dipLere . . şampuanımda da baL,hint yaqı,badem yaqı,zeytınyaqı var eşit miktarLarda azar azar . . avonun da deniz mineralLeri özLü sac bakım maskesini kulLanıyorum kendine qeLdi saçLarım ama düzenLi uyquLamak saRt !! £mek harcamadan hiçbisey kendı kendıne oLmuyo ne yazıkki =)

merhaba kızlar;
yeni üye olduğumdan :) mesajı doğru yere yazdığımdan bile emin değilim ama, emin olduğun tek şey Garnier isimli organik boya ile saçlarımı boyadım boya sadece 40 dakika durdu ancak saçlarımın uç kısımlarında kopmalar meydana geldi. sonuç olarak saçımı bir karış kestirdim ama yinede kopmalar mevcut. Bana önerebileceğiniz etkili ve kısa zamanda sonuç gösterecek sihirli formül varmı çok tşkler şimdiden.

ben yumurta akı ve zeytinyağı tarifini 3 haftadır kullanıyorum cidden gözle görülür uzama oldu hep toplardım saçımı en yakın arkadaşım bile açık gorunce çıtçıt mı die sordu (=

ciddi misn ? ouw o zmn harika bisey bu nasıl yaptın rica etsem ayrıntılarıyla anlatırmısın bide kırlanqıc marka zeytin yaqı olur dimi ? bnm saclarım ensemde mafoldumbenmafoldumben en kısa zamanda uzatmam lzım dalqa qeciyorlar benimle

merhaba kızlar;
yeni üye olduğumdan :) mesajı doğru yere yazdığımdan bile emin değilim ama, emin olduğun tek şey Garnier isimli organik boya ile saçlarımı boyadım boya sadece 40 dakika durdu ancak saçlarımın uç kısımlarında kopmalar meydana geldi. sonuç olarak saçımı bir karış kestirdim ama yinede kopmalar mevcut. Bana önerebileceğiniz etkili ve kısa zamanda sonuç gösterecek sihirli formül varmı çok tşkler şimdiden.
canim turplu suyu dene derim bide mayali maske var sitede galiba saclari güclendirip kirilmayi önlüyormus ben mayali maskeyi denemedim ama iyi diyolar yorumlardan öyle anlasiliyo dene derimturkbayragi

kızlar kuzenim bundan 1ay önce saçlarını küt kestırdı şimdi ise saçları omuzlarını geçmek üzere nasıl uzattın saçlarını diye sordum zeytın yagi ve yumurta akını karıştırıp krem haline getırdım haftada bir onu uyguluyorum ayni zamanda haftada bırde saçlarıma bal surup duruluyorum 1 ay içinde saçımı 2 kez kestırdım dedı inanamadim ben deniyeceğim sizede onerırım

canım ben de yapıyorum onu ama zeytinyağı ve yumurta akı değil yumurta sarısı ile sanırım sen yanlış anladın zaten akıyla yaparsan durularken sıcak suyla birleşince yapışır kalır saçında beyaz beyaz :kedi:

ya ben yapıyorum yumurtanın beyazını da sarısını da ekliyorum yapışma falan olmuyo gayet de güzel bi maske

kızlar yımurtanın beyazıdır bence çünü tam bir protein kaynagıdır beyazı.oglumu dr götürünce sordum oglum hep sarısını yiyor beyazını yemiyor demiştimde yese çok iyi olur asıl beyazında protein çok var demişti ordan biliyorum

bende sarısı beyazı diye ayırmaya ne gerek war onu anlamıyorum bütün halinde koymak daha mantıklı degil mi? sonucta zararlı bi madde degil ki ayırıp koymayı gerektirsin

Back