Saç Rengi ve Saç Boyama Sacinizi Hangi Markanin Hangi Rengine Boyuyorsunuz ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
hangi markanın ne rengine boyuyosunuz memnunmusunuz:asigim:
ben kolestan koyu kestaneye boyuyorum siyah gibi duruyor cok güzel

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Koleston kullanıyorum açıkçası hem memnunum hem değilim...saçlarımı kızıla boyamıştım 1 ay önce geçenlerde gidip fındık kabuğu rengi aldım ama saçlarım fındık kabuğu olmadığı gibi kızıllarda belirgin......2.defa da boyamayl sanıyorum kapatırım..kalıcılık istiyorsan ki en zor akan boya Koleston

bencede kesinlikle koleston...

benim saçlarım doğal siyah,onun için avantajlıyım siyah olan renklere boyayabilirim.Annemden gördüğüm için ben hint kınası kullanıyorum.hem sağlıklı olduğuna inanıyorum hemde saçlarıma inanılmaz bir parlaklık ve canlılık kazandırıyor.Kına koymamın sebebide başımın üst kısmında olan beyaz saçlarımdan kaynaklanıyor.Fakat kumral yada sarışın olan arkadaşlarıma koleton boyayı oneririm.Diğer boya markalarını arkadaşlarım kullandı 1 aya kalmadan akıyor.Koleston kalıcı daha uzun süre rengi muhafaza ediyor.Siyahı tercih edenlere kına öneririm.Ama unutulmaması gerekir ki çok önemli kına koyacak arkadaşlar üstüne boya yaptıramıyorsunuz uzun işlemlerden geçmesi gerekiyor.Ben ömür boyu siyah olacağım için kına kullanıyorum.başka renk gitmiyor zaten.

Saçlarımı bir kere boyadım kolestonun kahvesiydi.Bende çok memnun kaldım renk tam istediğim gibi oldu ama ikinci defa boyamaya cesaret edemiyorum.

Saçlarımı bir kere boyadım kolestonun kahvesiydi.Bende çok memnun kaldım renk tam istediğim gibi oldu ama ikinci defa boyamaya cesaret edemiyorum.

bende koleston kahveye boyadım saçlarımda orta kumral vardı açık bi renk siyaha yakın bi renk oldu güneşte falan kahve oluyo ama kızıllık var sinir oluyorum....

bende koleston kahveye boyadım saçlarımda orta kumral vardı açık bi renk siyaha yakın bi renk oldu güneşte falan kahve oluyo ama kızıllık var sinir oluyorum....

Benim normal saçlarım kahverengi ama çok koyu değil kolestonun kahvesini yaptıktan sonra siyah olmuştu çok hoşuma gitmişti.Ama buradan öğrendiğim ceviz kabuklarıyla saçlarımı yıkadıktan sonra rengi açıldı siyahlığı gitti.Tekrar boyamak da istemiyorum zarar verir diye.Ama siyah olsun istiyorum benneyaptımki

kızlar ben yıllarca kolestonun kızıl tonlarını kullandım.memnundum .nedense kızılın diğer renklere göre daha çabuk aktığını söylüyorlar.iki yıldır saçlarım sarı balyajlı.artık sıkıldım değiştiricem.busefer kahve istiyorum. kolestonun çikolata kahvesi,çıldırtan kahvesivar.yalnız renk değiştirirken ilk seferinde kuaföre boyatmak gerekiyormuş.yoksa renk tam oturmuyomuş.bende bugün kuaföre gitmeyi planlıyordum iyi denk geldi valla. sevgiler

her renkte koleston tercih ettiim...memnunum hala da koleston kullanıyorum kızlar...........a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ben 3-4 yıldır voila kullanıyorum
kızılın her tonunu denedim ve sonuç süper
tavsiye ederim ben çok memnunum asla deiştirmeyi de düşünmüyorum boyaların saçları yıprattığını söylerler ama benimkiler aksine ipek gibi zaten koruyucu maskesini de veriyo hediye olarak
tavsiye ederimyerimseniben

ya ben blmiyorum teyzem makedonyadan almıştı siyah .

siyah saçı hiç bi şekilde hiç bir boyayla açmaya çalışmayın çünkü açmaz..saçınızı yıpratmaktan başka bi işe yaramaz..siyahtan ancak 2 ayda bir saçlarınızın ucundan sürekli aldırarak kurtulabilirsiniz..yani siyahtan sarıya saçın 4 boyamadan sonra dönmediyse bu boyanın kötü olduğu anlamına gelmez SİYAH SAÇHİÇ BİR BOYAYLA AÇILMAZ..

evet doğru..boya boyayı açmaz zaten.kendi saçınız olsa açar ama koyu boyayı sadece oreal açar.

ben koleston kullanıyorum .çokta memnunum en çokta elegan kehvesini beğendim ve şuan o rengi kullanıyorum

küçük bi tiyo saçları boyadıktan sonra ilk yıkamada şanpuan kullanmamak lazımmış

bende en çok loreal'den ve palette'den memnun kaldım.kolestonla boyadım renk çok güzel tutuyo ama çabuk aktı saçımdan o yüzden memnun kalmadım..

ben palette aldım az sonra uygulucam memnun kalırsam yazarım sonucu kızlar

aman sakın açık renkli boyaları evde kullanmayın.ben kullandım sarı renk istemiştim saçlarımı düzeltene kadar 3 kez kuaföre gittim ve bir sürü param gitti

Kızlar ben bugün palette nin sıcak çikolata rengiyle boyadım saçlarımı tam istediğim gibi oldu ama kutuda gösterilen renkten daha koyu renk çıkıyo ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…