hangi markanın ne rengine boyuyosunuz memnunmusunuz:asigim:
Kızlar ben bugün palette nin sıcak çikolata rengiyle boyadım saçlarımı tam istediğim gibi oldu ama kutuda gösterilen renkten daha koyu renk çıkıyo ona göre
her boyada biraz daha koyusu olur kutudakinin ama kolestonda bariz farklar oldugunu duymuştum teyzem devmlı boyar evde koleston çok koyu yapıo demişti,orta kumral saçı siyaha yakın bi renk yapıomuş,akmasını bekle cnm kuaförlerde açtırtma:1no2:her rengi mi böyle acaba...kolestonda da öyle çünkü gösterilenden epeyy farklı daha bi koyu...şutarafagittişutarafagittişutarafagitti
her boyada biraz daha koyusu olur kutudakinin ama kolestonda bariz farklar oldugunu duymuştum teyzem devmlı boyar evde koleston çok koyu yapıo demişti,orta kumral saçı siyaha yakın bi renk yapıomuş,akmasını bekle cnm kuaförlerde açtırtma:1no2:
ama koyu boyayı boya açmaz ki açtırtman gerekicek sanırm:1no2:en korktuğum işlemdir saçımı mahvetti,sık sık yıka akıcağı kadar aksınfisfisfis
ben bir sürü boya markası denedim ama hepsi 1-2yıkamada aktı.en son olarak palette de karar kıldım.şu anda saçım kızıl çok olmasa güzel duruyo.tatlicadiarzu:icecream:
ben bugün doğal koyu kestane saçımı loreal excellence creme 9.1 ile boyadım..
küllü sarı ile...güzel oldu siyahın sertliği kırıldı..turunculaştırmadı ve yansıma rengi de çok cart parlamıyor..şimdilik memnunum...yıkadıkça değişime uğramazsa tabi..
şu an sarımsı parlayan koyu kahve oldu..ama beğendim çok doğal durdu..yani saçlarım ben boyalıyım diye bağırmadı..
çok çok hafif bakır yansıma da var ama keskin bir bakır yansıma değil...kullandığım renk küllüydü zaten
ışıkta böyle fener gibi cart cart parlamıyor...doğal saçın parlaklığı var yani.
koyu fakat yumuşak ve göz okşayan bir renge sahip oldum
ya ben ne yapsam acaba bu koyu kahve boya saçlarıma da rengi kırılsa canım...???:uhm::uhm::uhm:
bence bekle biraz hala açılmıyorsa daha açık tonlarda boya açılır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?