• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sacinizi Hangi Markanin Hangi Rengine Boyuyorsunuz ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim saçlarımda kızıl hemen her tonunu denedim kuaförlere bir sürü para harcadım ama açık söyliyim ne kullanıyorlarsa daha çok gidelim diyemidir nedir hep çabuk aktı ve matlaştı sonra kendim evde boyayayım dedim kolestonun hep koyu çıktığını da biliyorum annemden en son rezil oldu saçları açık kahve koyu siyah çıktı şimdi açamıyor bir türlü bende alix avien diye bir boya aldım tavsiye üzerine valla ne diyim süper hem ekonomik hem kalıcı hemde istediğim renk hemen tutuyor her defasında hangi ton istersem ona boyuyorum herkes beğeniyor tabi bendee

benim saçlarımda kızıl hemen her tonunu denedim kuaförlere bir sürü para harcadım ama açık söyliyim ne kullanıyorlarsa daha çok gidelim diyemidir nedir hep çabuk aktı ve matlaştı sonra kendim evde boyayayım dedim kolestonun hep koyu çıktığını da biliyorum annemden en son rezil oldu saçları açık kahve koyu siyah çıktı şimdi açamıyor bir türlü bende alix avien diye bir boya aldım tavsiye üzerine valla ne diyim süper hem ekonomik hem kalıcı hemde istediğim renk hemen tutuyor her defasında hangi ton istersem ona boyuyorum herkes beğeniyor tabi bendee

aynen aynen canım bende kolestonla rezil olanlardanım malesef...senağlamasenağlamasenağlama

ben ıgora kullanıyorum her yerde bulunmuyor o biras zor oluyo ama boyamdan çookkk memnunum. :nazar:

benim evde yaptığım çok nadir ama palette kahve köpüğünü kullandım birkaç kere

ben koleston naturals kullanıyordum kumral bakır rengini fakat biraz turuncu bakır arası olsun istedim açıkçası korka korka selective 8,44 açıkportakal bakır sarısı rengini aldım herkez saçını mahveder diyordu ama kötü birşey olmadı kullanınca gayet de memnunum haftaya tekrar kullanacağım saçlarımın rengi çok tatlı oldu çünkü tup turuncu deği bakır parlak bakır kızıl turuncu karışımı gibi olsu herkes bayıldı rengineyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben KİMSEYİ DİNLEMEYİP ALDIĞIM İÇİN MUTLUYUMlülülülülülü

ve kizlar bence saclariniizi boyarken kullaklarinin arkasina kulak memelerine boyunlariniza anlaniza normal bi lotion yani krem surun ki boya oraya geldiginde kolaylik ciksin

ben normalde koleston kullanıyordum memnundum ama parlak değildi.arkadaşım tavsiyesiyle palette aldım memnun kaldım rengi de koyu kahve.

ve kizlar bence saclariniizi boyarken kullaklarinin arkasina kulak memelerine boyunlariniza anlaniza normal bi lotion yani krem surun ki boya oraya geldiginde kolaylik ciksin

evet canım özellikle de vazelin sürülürse iyi olur çok kolay çıkıyor.yada makyaj temizleme sütleride kolay çıkarıyor.

evet canım kremli cilde boya geçmiyor fakat aman dikkat saça hiçbir şekilde değmesin saça da geçmiyo çünku ben böyle dikkatsizlik yapmıştım da:bbo::bbo::bbo:yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

valla kolestonu tek gecerım palette yuzunden saclarım mafoldu
palettenin röfle setini aldım almaz olaydım mafetti saçımı tutam tutam kırdı resmen saçlarım koptu boyadığım yerler açıldı kısacık kaldı saçlarım uzundu normalde röfle gibi tutam tutam ayırıp boyamak istedim ama sonuç çok kötü oldu uzun saclarım kısacık kaldı bi tarafı uzun diger tarafı kısa o kadar cırkın duruyo kı ne yapacagım bılmıyorum
bende aldım koleston cıkolata kahvesını surdum kafama rengı cok guzel oldu ah bıde su kırıklar uzasa
sakın palette rofle setını denemeyın

B]evet röfle işi evde olmuyo malesef:1no2:palettenin bi tek altın parıltılı kahvesini boyamıştım güzel olmuştu...[/B]

Alex çok adi bir boyadır, 2 milyon tüpü kuaförler 2 milyona alır.
Hatta bizim burda bir kuaför 5 milyona satıyordu.
Kuaförler hep bu boyayla bpyarlar.
Hiç tavsiye etmem.

saçımı kuaförde boyatınca yıpranır kururdu bi gün evde boyadım palette hiç öle bişi olmadı daha sonra bi gün de alix in bi rengini çok beğendim bi cesaret aldım evde boyadım,kuaförde boyadığımdan ii oldu,bence kuaförler alix bile kullanmıyo bi kısmı artk 1 milyona mı ne boyalar kullanıolar ki en dandik boya bile kuafördekinden ii çıktı,kuaförlere hiç güvenim yok.:kahve:

hç saçımı evde kendım boyayamıştm,,
artık kendim boyuyorum ve cok mutluyum..:1rolleyes:
koleston çikolata kahve :asigim:

kızlar ben bir ay önce röfle yaptırdım.. ve ilk boyamdı.. zemin rengi cok koyuydu ve sarılarda sacma bi sarı olmustu.. lorealin acık sarısını aldım evde kendim boyadım renler daha bi uyumlu oldu... hani yıpranır mahvolur yanar dediler sacım için ama gayet saglıklı saclarım...

ayrıca bişey sorucam kolestonun sarıları nasıl.. sac rengim biraz daha acık olsun istiyorum da...

2 sefer kolestonla 1 sefer lorealle boyadım ikiside rengi güzel tutuyor ama kolestonla boyayınca saçlarımın daha yumuşak olduğunu farkettim o yüzden tercihim koleston benimde :)

kızlar ben bir ay önce röfle yaptırdım.. ve ilk boyamdı.. zemin rengi cok koyuydu ve sarılarda sacma bi sarı olmustu.. lorealin acık sarısını aldım evde kendim boyadım renler daha bi uyumlu oldu... hani yıpranır mahvolur yanar dediler sacım için ama gayet saglıklı saclarım...

ayrıca bişey sorucam kolestonun sarıları nasıl.. sac rengim biraz daha acık olsun istiyorum da...

valla kolestronun sarıları güzel annem boyuyordu bi ara ama ilk kuaförde boyatmıştı sonra dip bayasını sürekli kendi yaptı saç rengide koyu değildi açık kahve...

bende 1 kez kolestonun çıkolata kahvesine 2 kez elegan kahvesine ve 1 kezde(şuan)terrakotasına boyadım hepsindede memnun kaldım. sadece terrakota pek saçıma oturmadı bi süre sonra tekrar yapıcam. arkadaşlarım bile saçlarımın çok yumuşak olduğunu sölüyo.kolestondan vazgeçmem

Back