Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyama Sacinizi Hangi Markanin Hangi Rengine Boyuyorsunuz ??
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi EU1
hangi markanın ne rengine boyuyosunuz memnunmusunuz:asigim:
ya canım kolestonla boyuyorum uzun bi süredir kızılımı da hep kolestondan boyamıştım...ama koyu renk boyadım fena koyulttu naapcam bilmiyorum...:tomato::tomato::tomato:
- Konu Sahibi EU1
Bende uzun zamandır koleston kullanıyordum.Bu sefer alışveriş yaptığım parfümeri bana palette tavsiye etti.Bende dore bakır rengini alıp saçlarımı boyadım ama mat durdu hiç hoşuma gitmedi.Birdaha bildiğim markadan şaşmayacağım yerimseniben
- Konu Sahibi EU1
alex diye bir marka var heryerde bulunmuyo alex avıen değil sadece alex kuaför bir arkadaşım önermişti son iki sefer onunla boyadım o kadar memnun kaldımki diğer boyaların hepsinden hem çok güzel hemde onların yarı fiyatından bile daha az bir fiyata satılıyor...
- Konu Sahibi EU1
Kızlar ben bugün palette nin sıcak çikolata rengiyle boyadım saçlarımı tam istediğim gibi oldu ama kutuda gösterilen renkten daha koyu renk çıkıyo ona göre
her rengi mi böyle acaba...kolestonda da öyle çünkü gösterilenden epeyy farklı daha bi koyu...şutarafagittişutarafagittişutarafagitti
- Konu Sahibi EU1
Bende önceden lorealde kullandım kolestonda .. fakat kolestonu tercih ederim...
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
her boyada biraz daha koyusu olur kutudakinin ama kolestonda bariz farklar oldugunu duymuştum teyzem devmlı boyar evde koleston çok koyu yapıo demişti,orta kumral saçı siyaha yakın bi renk yapıomuş,akmasını bekle cnm kuaförlerde açtırtma:1no2:her rengi mi böyle acaba...kolestonda da öyle çünkü gösterilenden epeyy farklı daha bi koyu...şutarafagittişutarafagittişutarafagitti
- Konu Sahibi EU1
her boyada biraz daha koyusu olur kutudakinin ama kolestonda bariz farklar oldugunu duymuştum teyzem devmlı boyar evde koleston çok koyu yapıo demişti,orta kumral saçı siyaha yakın bi renk yapıomuş,akmasını bekle cnm kuaförlerde açtırtma:1no2:
sorma canım ya bi kahve boyadım kolestondan boyamaz olaydım yani....simsiyah bişey oldu....teyzen çok haklı yani...kaç hafta oldu daha ton atma falan hiçbişey yok gözüm alışamadı ne kadar bekliycem akmıyo akmıyo...o yüzden boyamayı düşünüyorum.......a.s.
E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
ama koyu boyayı boya açmaz ki açtırtman gerekicek sanırm:1no2:en korktuğum işlemdir saçımı mahvetti,sık sık yıka akıcağı kadar aksınfisfisfis
- Konu Sahibi EU1
ama koyu boyayı boya açmaz ki açtırtman gerekicek sanırm:1no2:en korktuğum işlemdir saçımı mahvetti,sık sık yıka akıcağı kadar aksınfisfisfis
bende yıkıyorum ama yok yanii...alışamadı gözüm canım...bu kadar koyu hiç düşünmemiştim....
hani saçı siyah olan arkadaşlara yazıyosunuz ya kızlar yavaş yavaş kahvenin tonlarına boyat açılır diye....eh siyah açılıyo da koyu kahve niye açılmasın ki yahuuu....??????:bbo::bbo::bbo:
- Konu Sahibi EU1
ben bir sürü boya markası denedim ama hepsi 1-2yıkamada aktı.en son olarak palette de karar kıldım.şu anda saçım kızıl çok olmasa güzel duruyo.tatlicadiarzu:icecream:
- Konu Sahibi EU1
bugün saçımı boyadım üç marka ve 5 renk karıştırdım:roflol::roflol:
evde yarım yarım kalmış boyalarımı bitireceğim zaten hiç tek renk kullanmam hep karıştırırım her görende çok beğenir saç rengimi bir dahaki boyamada kimbilir hangi markanın hangi numarasını kullanacağım:roflol::roflol:
saçlarım kızıl uzun yıllardır
bugünkü karışımım:Vital 5-889
Vital 6-888
Palette 4-99
Palette 5-89
Koleston 5/45
evde yarım yarım kalmış boyalarımı bitireceğim zaten hiç tek renk kullanmam hep karıştırırım her görende çok beğenir saç rengimi bir dahaki boyamada kimbilir hangi markanın hangi numarasını kullanacağım:roflol::roflol:
saçlarım kızıl uzun yıllardır
bugünkü karışımım:Vital 5-889
Vital 6-888
Palette 4-99
Palette 5-89
Koleston 5/45
- Konu Sahibi EU1
ben bir sürü boya markası denedim ama hepsi 1-2yıkamada aktı.en son olarak palette de karar kıldım.şu anda saçım kızıl çok olmasa güzel duruyo.tatlicadiarzu:icecream:
ya benim koleston akmadı valla...aksın diye yıkayıp duruyorum ama yok....:1no2::1no2::1no2:
- Konu Sahibi EU1
ben bugün doğal koyu kestane saçımı loreal excellence creme 9.1 ile boyadım..
küllü sarı ile...güzel oldu siyahın sertliği kırıldı..turunculaştırmadı ve yansıma rengi de çok cart parlamıyor..şimdilik memnunum...yıkadıkça değişime uğramazsa tabi..
şu an sarımsı parlayan koyu kahve oldu..ama beğendim çok doğal durdu..yani saçlarım ben boyalıyım diye bağırmadı..
çok çok hafif bakır yansıma da var ama keskin bir bakır yansıma değil...kullandığım renk küllüydü zaten
ışıkta böyle fener gibi cart cart parlamıyor...doğal saçın parlaklığı var yani.
koyu fakat yumuşak ve göz okşayan bir renge sahip oldum
küllü sarı ile...güzel oldu siyahın sertliği kırıldı..turunculaştırmadı ve yansıma rengi de çok cart parlamıyor..şimdilik memnunum...yıkadıkça değişime uğramazsa tabi..
şu an sarımsı parlayan koyu kahve oldu..ama beğendim çok doğal durdu..yani saçlarım ben boyalıyım diye bağırmadı..
çok çok hafif bakır yansıma da var ama keskin bir bakır yansıma değil...kullandığım renk küllüydü zaten
- Konu Sahibi EU1
ben bugün doğal koyu kestane saçımı loreal excellence creme 9.1 ile boyadım..
ya ben ne yapsam acaba bu koyu kahve boya saçlarıma da rengi kırılsa canım...???:uhm::uhm::uhm:
- 4 Ocak 2008
- 6.525
- 13
- 683
- Konu Sahibi EU1
ya ben ne yapsam acaba bu koyu kahve boya saçlarıma da rengi kırılsa canım...???:uhm::uhm::uhm:
bence bekle biraz hala açılmıyorsa daha açık tonlarda boya açılır bence
- Konu Sahibi EU1
izmirliii saçın ne renkti acaba.çünkü bende aynı boyadan aldım benimde kutuda gösterilenden koyu olda.bennim saçım siyahtı.
- Konu Sahibi EU1
bence bekle biraz hala açılmıyorsa daha açık tonlarda boya açılır bence
bende öyle düşünüyorum canım daha açık tonlara boyuycam renk kırılsın diye....
ama bi süre daha akmasını bekliycem....:içelim::içelim::içelim: