oooffffffffffffffff bende saçimi voila 'nin kestane kizilina boyamak istiyorum. ama çok alistim siyaha birde ne bilim çok radikal bir degisiklik olcak gibi begenmezsem nasil geri donerim bilmiyorum. bi de çok mu dikkat çekici olur acaba ...
bende kararsızdım bi süredir ama geçenlerde koleston 1-0 siyaha boyadım ve çok güzel oldu arkadaşlar siyahtan şaşmayın çok asil duruyor siyah aksesuarlar siyah göz makyajı ve kırmızı tonlarda rujla destekleyin ve farkı görün derim ben
siyah ya benm rengim asaletin rengi
cikolata kahve karamel denedm ama yine dndum syaha vazgecemiyorum arkadasssss
canım bende sarıdan vazgeçemiyorum yaw.ama biara siyaha boyatmayı çok istedim yine yapamadım.ben istesem kuaförüm yapmıyor
bende siyah istiyorum ama sarı saçı da çok seviyorum çok kararsızım:44:
Bence güzel bir renk. Beyaz tenlisin diye biliyorum yakisir sana. Cok dikkat cekici degil, dogal bir renk. Siyah saci o renge boyamak icin biraz acman gerekebilir ama begenmezsen siyahla bu rengi kapatabilirsin. Ayrica o renk kutudakinden koyu tutar merak etme. 4 numaralar koyudur. Ben de sonu 6yla biten kahveleri severim. Boyamayi cok isterdim aslinda...
koyu olmasi guzelzaten seviyorum koyu renkleri. Ama malesef saçimin açilmasi gerekir. Saçim siyaha boyali degil ama koyu kahveye boyayina siyah gozukuyo. Bi de beyaz tenli oldugum için simsiyah çok peruk gibi duruyo :s ondan boyle kullaniyorum :)) neyse en olmadi artik bir zor animda degistirmeyi denerim :)
kızlar ben saçlarımı bi kere bakır kızıl yaptırmıştım (kendi saç rengim koyu kestane-siyah arası bi renk) sonra siyaha boyadım saçlarımı şu an alttan turuncular çıkıyo hatta güneşte daha da kötü görünüyo. Geçenlerde gidip 1 kutu 1.0 siyah ve 3.0 koyu kestane loreal excellence serisinden aldım sizce iyi yapmış mıyım?
loreal hiç kullanmamıştım kolestondu galiba geçen sene boyadağım ve 2 kutu bile yetmemişti kıvamı çok koyuydu. saçların ilk boyandığında verdiği o peruksu rengi sevmiyorum bi süre sonra daha güzel oturuyo onun için karıştırmayı seçtim sizin tavsiye edebilceğiniz kesinlikle mavi parlaması olmayan bi renk var mı?gidip değiştirebilrim.şimdiden teşekkürler
Garnier veya palette de güzel siyah tonları var tatlım, neva color unkilerde güzel ama çok çabuk akıyor . :)
tamam canım.peki loreal excellence serisi nasıl kullandın mı?
Yok onu hiç kullanmadım ancak Loreal in kötü çıkacağınıda düşünmüyorum .
Bir dede siyaha boyayacak arkadaşlar boyaya eskra parlaklık yumuşaklık için zeytinyağı ekleyebilirler . Uzman tvde izledim geçen , yakın zaman içinde boyayacağım saçımı inşallah bir uzasınn .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?