Saç Rengi ve Saç Boyama Sacini siyaha boyayanlarin- boyayacaklarin Paylaşım Alanı .

YasminB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
685
5
96
Çanakkale
Böyle bir yer olsa iyi olur diye düşündüm :) . Siyah hastalık gibi vazgeçmesi çok zor . +larını -lerinide burda konuşabiliriz :) :lepi: :sm_cool:

evet güzel bir konu olmuş bence de :).siyah yakıştığı zaman çok hoş,ama bir o kadar da zor bir renk.bende yıllardır dönüp dolaşıp,koyu renk saçlara dönüş yapıyorum :lepi:

saçımda ki kına bi aksın yani çıssın siyah değil ama siyaha yakın renk yapıcam
bana çok yakışıyo ya çok farklı oluyorum kına git artık saçımdannkötükedihüso

merhabalar efenim öncelikle...
benim doğal saçlarım bariz siyahtır...bööle kaşım kirpiğim de keza öyle...geçen yıllarla saçlarımdaki beyazlar artınca Beşiktaş bayrağı gibi gezmektense, saçları boyamaya başlıyım dedim..
yaklaşık 8 yıllık süre zarfında, sarı röfle; efendim kızıl, pembe gölge, mor gölge, yeşil gölge ( ciddiyim ) pek çok saç kombinasyonunu denedikten sonra...geçen kış "kendi saç rengime döneyim bari hacı" diyerek loreal 01 siyah ile bi güzel boyadım saçlarımı...hay boyamaz olaydım...
bembeyaz bir ten ( bööyle pembe beyaz felan değil, bariz beyaz ) kapkara saçlar...bööle erkekler boyar ya siyah; öyle tuhaf bişey...çok hayret ettim, demek ki kendi rengimle boya siyah böyle farkedebiliyomuş diye...ykadıkça da o boya aktııı tuhaf damalı bi kahve tonu oldu kii evlerden ırak...
velhasılı o acaip saçlara 3 ay dayandıktan sonra kuaförde açtırdım...sonuç itibariylen boyana boyana aka aka açık bal köpüğü gibi bi rengim oldu ve çok memnunum
aklımın bi köşesinde hala siyah renk var...bana göre gayet asil bi görünümü var ayrıca saçı parlak ve bakımlı gösteriyo amaaa benim için uygun değil...
herkeşlere mutlu paylaşımlar efenim

Amanıın xD Bence çok yakışmıştır sana , yani bal köpüğünden filan daha çok yakışmıştır diye düşünüyorum yoksa kaşlar çok acayip sırıtır , yok onlarıda açtırdıysan bilemiycem .

İsteyen siyah saçlarının resmini ekleyebilir tabi , benimki iyice akıp gitti kendi rengime döndüm diyebilirim . Ama boyalıykenki halimi bulursam foto eklerim size :)

Benim saclarim 2-3 sene boyunca acik kahverengi koyu sari tarzinda birseydi ( dogal halim aslinda kahvenrengi) gecen sene ilkbaharda iyice bikmistim ve ani bi kararla saclarimi siyaha boyattim okadar cok övgü aldimki anlatamam 3 tane arkadasim bile benden görüp saclarini siyaha boyatti...bu yaz türkiyeye izine gittigimde sacimdaki boya aktigi ve artik yine kahverengiye döndügü icin bi degisiklik yapim saclarimi gülben ergen tarzi bi renge boyatim kisin yine siyah yaparim demistim ama nerdeeeee kuaförden iceriye girdim sacimi boyatcam dedim kadin hemen SIYAH kesinlikle SIYAH demeye basladi ve sonundada ikna etti sonuc yine siyah saclar...ama ben cok memnunum esmerin farki bi baska oluyor sositososito

Ama suan sacimi patlican moru tonlarinda boyatmayi düsünüyorum gecici boyalardan...nekadar girer saclarima bilmiyorum ama siyahinda kötü yani bu olsa gerek kolay kolay baska renklere boyatilmiyo

ben de eninde sonunda koyu renkten vazgeçemedim..siyahı çok seviyorum herkes de beğeniyo e dedim koyultayım zaten çok açık değildi rengi de onla bile yapamadım battı bana..loreal kestane yaptım ne çook koyu siyah gibi ama siyaha da yakın çoook seviyorummm:asigim:

saçımı mavi siyah boyadım 1 hafta önce şu an saçım resmen 3 yıkamaya normal koyu kestane oldu napıcam ben

Saçların önceden boyalı mıydı veya çok açık renktemiydi .? Hangi marka boyayı kullandın canım ? :)
Benimkide çok çabuk akmıştı ama saç rengimde koyu ..

bende bi sene öncesine kadar siyah saçalra sahiptim evde boyamıştım gayet iyiydi taki iki sene kullanıp sıkılıdığımda kuföre açtırmaya gidene kadar...kuaför saçımı orielle açıp da yıkadıktan sonra gördüğüm o renk, kafamda ki o samansı yığın ..aman yarabbi dedirtecek cinstendi..:1shok: resmen dumur olmuştum delikafaduldensiyah hoş renk ama dönüşü çok çok zor olan bi renk aynı zamanda..tabi foto götürüp bu renk olurmu diye sorduğunuzda her ne renk olursa olsun olur olur diyen kuaförler apayrı bi mevzu..kahrolsun kıskanç kuaförler..:enbuyukkk:

ben saçlarimi 6 aydan fazladir falan hatta 1 yil bile olmus olabilir siyaha boyatayiorum arada da kendim boyuyorum ama saçimda tutmuyo benim kendi saçlarim açik renk belki ondandir geçenlerde arkadaslarim bile dedi sen yeni boyatmamismiydin saçini diye o derece akti yani simdiden bende yine koyu kahveli siyaha yakin bir ton istiyorum ama yuzumude bu kadar sert gostermesin.

ben de yıllarca kızıl kullandıktan sonra akmasından bıktığım için siyaha döndüm..şimdi aradan kızıllar biraz belli oluyor ama 3-4 boyadan sonra sanırım geçicek..memnunum rengimdenzemuszemus

walla canim ben 6. ve ya 7. inci boyamami yaptim ama saçlarimin yarisi açik kahve su anda =)

doğal saç rengimdi koyu kestane yani sadece uçlarda azıcık bir turunculuk vardı çok eskiden kalma palette gece mavisi kullandım hatta bugün bir kalın tutamım resmen kendi rengim olmuş deliricem

Canım sen hangi boya kullanıyorsun ki tutmuyor . Benimkide aktı kendi haline geldi ama seninki kadar çabuk akmadı yani .

Siyahı seviyorum ben yaa :) Boyayacağın şu saçlarım adam olsunda ..

sac tipi yağlıya dönük olanlara çok yakışıyor ancak kuru olanları oldukça yıpranmış bir görüntü veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…