merhabalar efenim öncelikle...
benim doğal saçlarım bariz siyahtır...bööle kaşım kirpiğim de keza öyle...geçen yıllarla saçlarımdaki beyazlar artınca Beşiktaş bayrağı gibi gezmektense, saçları boyamaya başlıyım dedim..
yaklaşık 8 yıllık süre zarfında, sarı röfle; efendim kızıl, pembe gölge, mor gölge, yeşil gölge ( ciddiyim ) pek çok saç kombinasyonunu denedikten sonra...geçen kış "kendi saç rengime döneyim bari hacı" diyerek loreal 01 siyah ile bi güzel boyadım saçlarımı...hay boyamaz olaydım...
bembeyaz bir ten ( bööyle pembe beyaz felan değil, bariz beyaz ) kapkara saçlar...bööle erkekler boyar ya siyah; öyle tuhaf bişey...çok hayret ettim, demek ki kendi rengimle boya siyah böyle farkedebiliyomuş diye...ykadıkça da o boya aktııı tuhaf damalı bi kahve tonu oldu kii evlerden ırak...
velhasılı o acaip saçlara 3 ay dayandıktan sonra kuaförde açtırdım...sonuç itibariylen boyana boyana aka aka açık bal köpüğü gibi bi rengim oldu ve çok memnunum
aklımın bi köşesinde hala siyah renk var...bana göre gayet asil bi görünümü var ayrıca saçı parlak ve bakımlı gösteriyo amaaa benim için uygun değil...
herkeşlere mutlu paylaşımlar efenim
saçımı mavi siyah boyadım 1 hafta önce şu an saçım resmen 3 yıkamaya normal koyu kestane oldu napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?