• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçını papatya suyu ile açan var mı?

24haziran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
226
0
46
Zonguldak
ben saçımı papatya suyu ile açmak istiyorum saçım kumral olumlu sonuç vereceğini sanıyorum. ama şundan korkuyorum. uygulamayı bırakırsam dipten gelecek saçlar açtığım saçların uyumu nasıl olacak :26: yani dipler koyu altlar açık :26: lütfen yardım edin :18:

Off kacinci konu bu yaa...
Lafim sana degil tatlim ama cok aciliyor bu konudan, siteyi biraz dolassan benzer konudan onlarca bulabilirsin... :31:
Ben yöneticilerden ufak bir ricada bulunmustum ama kabul edilmedi sanirim. Edilse ne iyi olur aslinda...

Bu arada papatya kumral sacta etkilidir zaten. Ama rengi kadar sacin yapisi da önemli...

Bu arada papatya kumral sacta etkilidir zaten. Ama rengi kadar sacin yapisi da önemli...

Üff yanlis anlamisim... :1: "Olumlu sonuc verecegini saniyorum" demissin, sanmiyorum diye okumusum ben onu.
Papatya saclarini sapsari yapmayacagi icin diplerden gelen saclarla acilan saclar arasinda fazla renk farki olmaz. Diplerden gelen saclarin cok koyu olmasini istemiyorsan Tresan papatyali sampuani tavsiye ederim, sac rengini bir miktar aciyor.

Off kacinci konu bu yaa...
Lafim sana degil tatlim ama cok aciliyor bu konudan, siteyi biraz dolassan benzer konudan onlarca bulabilirsin... :31:
Ben yöneticilerden ufak bir ricada bulunmustum ama kabul edilmedi sanirim. Edilse ne iyi olur aslinda...

özür dilerim sabahtan beri dolasıyorum ama benim tek sorunum bu değil. ben saçıma extra blond diye doğal saç açıcı spreyde kullandım :26:

papatya suyunu geçen yaz bende kullanmıştım sanırım saçımın rengi biraz koyu olduğundan çok açmadı ama yumuşacık yaptı :)
bide öyle boya gibi değil doğal bi açıklık veriyor

benimki çok açılmadığından pek bi fark olmadı çok doğal durdu saçımın rengini açınca yapıcam yine

benimki çok açılmadığından pek bi fark olmadı çok doğal durdu saçımın rengini açınca yapıcam yine

peki ben bunu extra blond saç spreyinin üstüne uygulasam bi problem olur :26: veya saçımın rengi çok açılırsa dipler nolucak :26:

Son düzenleme:
Saçının tonunu açmak istiyorsan ve bir şekilde açacaksan
diplerden gelecek saçların elbette devamından daha koyu olacak
Ben soruyu pek anlayamadım açıkçası
1 ton bile açılsa dipler 1 ton koyu yani kendi saçın geleceği için koyu kalacak
Dipler geldikçe sprey,papatya suyu vs artık ne yapacaksan uygularsın eşitlemeye çalışırsın

Dipler geldikçe sprey,papatya suyu vs artık ne yapacaksan uygularsın eşitlemeye çalışırsın

kesinlikle katılıyorumm
ne yaparsan yap diplerle ton farkı olacak uzadıkça dengelersin ;)

arkadaşlar papatya suyu degilde çagla şikel şuanki saç rengi açık süper boyamıyormuş gebe die külle yıkıomuş önce yeşil sora sarımtırak oluyormuş detayını bilen varmı küül deneyen

yandık desene :26:

kesinlikle katılıyorumm
ne yaparsan yap diplerle ton farkı olacak uzadıkça dengelersin ;)

uzadıkça dengelersin derken canım :1:

Ben anladim sanirim. Diplerden gelen dogal saclar cok fazla siritir mi diye soruyor arkadas.
Hayir siritmaz cünkü papatya senin sac rengini en fazla 2 ton bilemedin 3 ton acar ve denize gidip güneslenmissin, sac rengin acilmis gibi dogal bir görüntü verir, o yüzden kötü görünmez.

Ben anladim sanirim. Diplerden gelen dogal saclar cok fazla siritir mi diye soruyor arkadas.
Hayir siritmaz cünkü papatya senin sac rengini en fazla 2 ton bilemedin 3 ton acar ve denize gidip güneslenmissin, sac rengin acilmis gibi dogal bir görüntü verir, o yüzden kötü görünmez.

tesekkürler istediğim cevap tam olarak buydu :9: bide bi yerde okumustum eski haline dönüyomus saç uygulama devam edilmedikçe. nasıl yapıldığını tam olarak bilen var mı ??

tesekkürler istediğim cevap tam olarak buydu :9: bide bi yerde okumustum eski haline dönüyomus saç uygulama devam edilmedikçe. nasıl yapıldığını tam olarak bilen var mı ??

Annem küçükken hep papatya suyuyla tarardı saçlarımı
Zaten sapsarı saçlarım vardı çok güzel bir parlak sarı olurdu
Kuru papatyayı eczaneden alır kaynatır süzer suyu ile de saçımı tararmış
Daha küçükken eczaneye girdiğimizde hemen koşup
Papatya şuyu varmı sizde dermişim onlar da hayır ama papatya var dermiş :9:
Sonuç olarak annem böyle yaparmış yani :1:

Açılan saç eski haline dönmez bu arada
Tekrardan koyulaşması gibi bir şey olmaz yani

Rica ederim canim. Leydimin de dedigi gibi acilan sac eski rengine dönmez ama badem yagi, hint yagi ve bazi yaglar sac rengini koyulastiriyor diye duymustum. Papatya suyunun nasil hazirlandigini soruyorsan benim konumda tarifler var:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/413835-saclarin-rengini-degistiren-dogal-yontemler.html

Annem küçükken hep papatya suyuyla tarardı saçlarımı
Zaten sapsarı saçlarım vardı çok güzel bir parlak sarı olurdu
Kuru papatyayı eczaneden alır kaynatır süzer suyu ile de saçımı tararmış
Daha küçükken eczaneye girdiğimizde hemen koşup
Papatya şuyu varmı sizde dermişim onlar da hayır ama papatya var dermiş :9:
Sonuç olarak annem böyle yaparmış yani :1:

Açılan saç eski haline dönmez bu arada
Tekrardan koyulaşması gibi bir şey olmaz yani

Allahim yareppim gözümde canlandirdim da ne tatli... :69:

Back