Arkadaşlar, Ben saçımı yaklaşık 4 yıldır kendim evde boyuyorum. Çok fazla saç rengi değiştirdim. Mavi siyahtan tutun, platin sarıya kadar. Hepsini de evde kendi yöntemlerimle yaptım. Büyük kozmetik firmalarına gittiğinizde, saçınız hangi renk olursa olsun, değiştirebileceğiniz alternatifler var. Mesela ben saçımı kırmızı ya da kızıl yapmak istediğimde, kırmızı oriel alıyorum. Kırmızı oriel saç rengini açmakla beraber kırmızıya çeviriyor. Tabi bu koyu renkli saçlar için geçerli bir de kızıl saçın tonunu değiştirmek isteyenler için. İyi bir kuaföre gidip, siyah olan saçımı kırmızıya çevirip çeviremeyeceklerini sorduğumda siyahtan dönemeyiz demişlerdi, fakat ben bu açıcıyla saçımı istediğim kızıl renge boyayıp yaklaşık 4 ay kullandım. Hem bu açıcı direk kırmızı olarak açtığı için, üzerine uyguladığınız kızıl renk ne olursa olsun tutuyor. Tabi saç yapısına göre de saçın yıpranıp yıpranmama meselesi ne kadar uyguladığınıza bağlı. Saçlarını Kızıl veya kırmızı renge dönüştürmek isteyen arkadaşlara benden söylemesi