kıslaaarr suan kızıl boya olan saclarımmm,
bayagı aktı soldu,cok mat bır gorunumde yanı,
suan ,bıras beklıyorummm cunku dogal rengıne yakın boyatmayı dusunuyorum ama kızıllık kalmasın dıye bıras beklıyorummm,
bana dogal renge donuş için bır fıkır lutfeeeena.s.
arkadaslar bu sıkıntıyı atlatan tecrubelı arkadaslarrr beklıyorum yardımlarınızı
bence beğeneceksindir. bahsettiğin renk de eğer o kahve tonlarındaysa saçın güzelce tutacaktır. rahatsızlık verecek bir kızıl değil. ama ben boyayı üst üste yapmanın iyi olmadığnı düşünüyorum. en azında 2-3 hafta geçmesi gerek.
arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum. sizlerin de bilgilerinden yararlanmak istiyorum lütfen bana yardımcı olunşu yeni çıkan palette radiance serisini kullanan var mı acaba?? şu anda saçlarım mavi siyah 2 ay oldu boyayalı. ama ben bu siyahtan artık çok sıkıldım üstüne palette radiance serisinden bir kızıl kullansam tutar mı çok merak ediyorum ama çok tereddütteyim. çünkü önceden koyu kahve boyanın üstüne kızıl boyamıştım kolestonun. sadece dipleri kızıl olmuştu o kadar o yüzden korkuyorum kuaföre mi illa gitmem gerekir
doğru haklısın kuaföre gitmeliyim ben geçen sene koyu kahvenin üzerine yaptığımda bile tutmamıştısumi yıllar önce bende mavi siyah kullanmıştım.mavi siyahı açmadan kızıl tutmuyor. mavi siyah koyu kahverenginden bile daha koyu ve iddaalı bir renk. o nedenle kuaföre gitmen gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?