hade yaa oluoumu yanee saçların ne durumda pekiii kötü oldumuu? renk açıcı kullandımı kuoförr bana anlatrmısn çok korkuorum çnku:S:çok üzgünüm:
saçınızı hergün sabunla yıkayın bildiğimiz banyo sabunu ile yıkayın saçlarınızdan kızıllar çok güzel akıyorrrrrrr 15 gün filan ardında küllü renklere boyayın ikinci boyada küllü renk sonrasında kızıl yokkkkkkkkkkkkk ben öyle yapmıştımmmmmmmmmmmmmmm
çirkin bir renk çıkmıyor öncellikle kızıl saçı akıtmakiçin beyaz sabunla aksın bir güzel, küllü renk istemezsen şöyle 15 20 gün doğal kahve renkleri varoda çok güzel oluyor(ama içinde kızıl barındıran kahve tonları a.s.a.s.a.s.
hmm...anladım canım çok çok sağol....a.s.
slm kızlar,benimde saçlarım bakırdı sıkıldım ve çikolata kahveye boyattım 2 kez ve bakırdan eser kalmadı..
benimde koyu oldu saçlarım biraz açmak istiyorum ama ne renk olsun die karar veremedim kahve tonlarında istiyorum,beyaz tenliyim gözlerim ela yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..kahveyle kumralı karıştırıp yaptığınız renk nasıl bir kahve oldu?
EVET KIZLAR...YAKLAŞIK BİR AYDIR SABUNLA KIZILINI AKITMAYA ÇALIŞTIĞIM SAÇLARIMI BOYADIM..BİR TÜP KAHVERENGİYLE BİR TÜP KÜLLÜ TON BOYAYI KARIŞTIRIP UYGULADIM...RENK TUTTU AMA IŞIKTA KIZILLAR HALA BELLİ OLUYO...ONUN DIŞINDA YIKADIKÇA ELBET AKICAK...BAKALIM...a.s.a.s.
benim de çok koyu oldu canım...bende rengi bikaç ton kırmak açmak istiyorum....boya arıyorum şu an...naapabilirim diye...kahve tonları istiyorum bende....:icecream::icecream::icecream:
koyu kahve denemişsin die canım şimdi açık kahvelere yönelmen gerekir yada koyudan kurtulmak için oreal lazım saçının iki tüç ton açık kahvelerini dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?