- 8 Mayıs 2007
- 401
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 5 yıldır kızılım. Ama hiç kendim boyamadım.
Bence sen de kuaförüne danışsan iyi olur. Kuaförler ten rengine uygun rengi belirliyorlar. Bu şekilde renk ve marka denemek yanlış bana göre. Herkese yakışan farklıdır.
Kolay gelsin...yerimseniben
kuaförde boyattım zaten canım.ama içime sinmedi hiç.istediğim kızıl tonunu yakalayamadılar.bi şey daha sorcam saçlarını ne sıklıkta boyuyorsun.tşkler canım.
Rica ederim.
Kış aylarında 1,5 ayda bir boyatıyorum.
Yaz aylarında 2 ayı buluyor. Hatta kuaförüme kalsa yaz bitmeden boyamak istemiyor. Bilirsin; deniz ve güneşten çok etkileniyor saçlarımız bir de boya eklenince çok yıpranmasın der. Hep "yazın başında boyayım,sen ne zaman artık tatil defterini kapatırsan o zaman gel" der. Ben dayanamıyorum. Bir de yaz ortasında da boyatıyorum işte.
Kuaför konusunda şanslı kadınımdır. Benden para kazanmayı hiç düşünmez. Sadece saç sağlığım ve güzelliğim için uğraşır.
tşkler lalelecim saol canım.çok çbuk akıyo ve matlaşıyo gibi geliyor bana kızıl renk ilk defa denedim ve panik içindeyim iki aydırda istediğim rengide elde edemeyince sabırsızlandım böyle ama aydınlattığın için tekrar tşkler.
kızıla boyayınca her banyoda boyanın akması deli etmişti beni.o da cesaret edemeyip balyaj attırmıstm saclarımın önlerıne arkalarına.hepsını boyasam ne olrdu acaba.o boya akınca sacım acayip bi renk almıstı.kızıl desem kızıl deil sarı desem sarı deil.o da kızıla boyadıktan sonra koruyucu bısey surduler(boyanın akmamsı için).ewt bnm sacımıda acmıslardı siyah boya vardı bende kızıla boyamadan önce saçımıdi.sonradan o irenc rengi yok etmek için 1 ayda 3 kere sacımı boyattım sıyaha.saçlarım ne hale gelmişti.siyahtan baska sac rengı yakısmıyo zaten bana. bunu test edip onayladım bi bu kar kaldı bana.:)))))
3 aydır kızıl saclarım suanda turuncu :) ama sarıya dönmek istiyorum şuanda bu işlemi yaptırsam saçlarımın kopucanı da biliyorum o yuzden golgeyle baslayıp coğaltıcam..röfleyi güzel yapan istanbul anadolu yakasında biyer var mı?fisfisfis
bu saç rngini kusturmaa olayııı siyah saçtada olurmu yhaa lütfen biri bişe sölesın yoksa delirijem bı turlu boya tutmuoo siyah saça:S:S:S:S:çok üzgünüm: