Amphitrite arkadaşım neden vazgeçtin.sence güzel bir renk değilmi viyole.benimde gizemli kahve şu an saçım ama çok istiyorum viyole kızılı karar veremiyorum ne yapsam.
Canım güzel bi renge benziyor fakat cesaret edemedim. Hani birisinde görsem belki ama yani istemedim.
yine de çok üzülme saçında fazla bir zarar yoksa benim röfle yapmıştı lorealle diye güya saçlarımdaki en az beş paket tamamen koptu hala düzelmiş değil saçlarım.upuzun saçlarımı kestirmek zorunda kalmıştım.
sağol canım yaaaa saçımda zarar yokta bu rengi düzeltmeye çalışırken olacak sanırım aslında zarar yoktra demiyeyim benim saçlarım lüle lüledir su dalgası gibi boyattığımdan beri hiç kıvrılmıyorlar
acaba saçımız yandıdamı kıvrılmıyor belkide ben anlamadım yandığını süpürge püsgülü gibi oldular güzelim dalgalı saçlarım
arkadaşlar bende kuaförün mağduruyum kızıl balyaj istiyorum dedim kadın bana resmen röfle yaptı oryal ile paket paket açtı olacak sen merak etme dedi koltuktan kalktığımda saçlarım resmen turuncu oldu ve acayip yanmış durumdalar ve dökülüyorlar nasıl kendine gelmesini sağlayabilirim.
arkadaşlar bende kuaförün mağduruyum kızıl balyaj istiyorum dedim kadın bana resmen röfle yaptı oryal ile paket paket açtı olacak sen merak etme dedi koltuktan kalktığımda saçlarım resmen turuncu oldu ve acayip yanmış durumdalar ve dökülüyorlar nasıl kendine gelmesini sağlayabilirim.
sağol canım yaaaa saçımda zarar yokta bu rengi düzeltmeye çalışırken olacak sanırım aslında zarar yoktra demiyeyim benim saçlarım lüle lüledir su dalgası gibi boyattığımdan beri hiç kıvrılmıyorlar
aynn bnmde canım öle oldu yha altlar küllü kızıl gibi oldu tepem kızıl ama yinede beendimkuaföre gittimboyamak için saçlarda uzun pahalıya patladı biraz neyse
bi kızıl tonu begendim boya dedim aç die ısrar etmeme ramen açmadı
üstüne boyadı altlar aynı tepeler çok kızıl oldu
(altlarda siyah boya kalmıştı) sonra o sinirle mavi siyah boyadım şimdide pişmanım
hey allhım bi kere kuaförden güler yüzle çıkmıcakmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?