bende seboreik dermatit denen hastalıktan var yani saç derimde strese bağlı olarak yaralar ve kabuklar çıkıyor. yapmamam gerekir biliyorum ama ben koparıyordum o yaraları
çok kaşınıyor ama napayım
3 sene önce dermatoloğa gitmiştim bana konazol diye bir şampuan önermişti. ama kokusu gerçekten midemi bulandırıyordu ve saçlarım taş gibi olup açılmıyordu. saçlarım belime kadar uzun ve sürekli olarak kızıla boyuyorum haliyle çok yıpranıyor, açamıyordum saçımı, bıraktım kullanmayı. ama şikayetlerim devam etti tabi.
sonra geçen ay hem mevsimsel değişim hem de aşırı stres ve koparmalarım yüzünden saçlarımın ön kısmında ciddi kelleşme oldu,alnım tamemen açıldı ve depresyon eşiğine geldim
siteye girip buradaki yorumlara güvenerek prozinc i deneyeyim dedim. 1 ay oldu kullanalı, arkadaşlara çok teşekkür ederim çünkü inanılmaz faydasını gördüm. şuan alnımda küçük küçük saçlar çıkıyor, kaşınmalarım tamamen yok oldu, yaralarım iyileşiyor.
saçım yumuşak oluyor, süper bir kokusu yok ama kötü de kokmuyor...
bazı arkadaşlar hiç memnun kalmamış ama bana çok faydası oldu. belki de seboreik dermatit e iyi geliyordur sadece bilemem
yalnız şunu söyleyeyim ben şampuanı kullanmadan önce 1 şişe beklazon losyon da kullandım zaten fazla kullanılmıyormuş kortizon varmış içinde. önce tedavi amaçlı onu kullanıp arkasından düzenli olarak prozinc kullandım.
tekrar sitede yorum yazan herkese teşekkür ederim
bu arada prozinc in kırmızı kutusunu kullandım, boyalı,kuru ve yıpranmış saçlar için olanını...
yalnız yine bir sorunum var haftada 2-3 defa yıkayın yazıyor içeriğinde daha fazla kullanamıyor muyuz? başka şampuan kullanmakta yasak... ben her gün banyo yapıyorum saçlarımı yıkamayınca yıkanmış gibi hissetmiyorum