- 1 Mart 2010
- 44.837
- 114.134
- 798
- Konu Sahibi poliswomen
selam
ben de saç dökülmesinden yana çok mutsuzum.
sarımsağı deniyorum 3. keredir dökülmede herhangi bi azalma yok.
dökülmede etkisi pek yok sanırım ama sarımsağın saç çıkarmada etkisi olduğunu okudum ben de.
gülbencim ben sarımsağı ezip zeytinyağıyla bekletiyorum bi kaç saat. sarımsak zeytinyağıyla özleşiyor diye düşünüyorum sonra biraz ısıtıp öyle sürüyorum kafama. saç boyama fırçasıyla rahat uygulanıyor. neyse yani böyle yaparsan sarımsak parçaları saç derine gelmese de olur.
zeytinyağı mucize diye biliriz ama ben bi fayda göremedim henüzz
bi arkadaşım saç sökülmesine karşı defne sabunu kullanıyor bana muhakkak sen de al dedi ama dediğinden bulamadım diye almadım henüz. markasını bilmiyorum ama kutusu koyu yeşilmiş. yalnız saçları fena kurutuyormuş mutlaka krem kullanmak lazım ardından. saç kreminden de hiç haz etmem ben.
ben diyet yaparak 20 kilo verdim, sağlıksız da beslenmedim ama diyete başladığım zamandan beri sanki daha çok dökülmeye başladı.
çevremde kime sorsam aynı problemi yaşıyor. geçenlerde burda mı okudum biri mi söyledi hatırlamıyorum şebeke suyunun içindeki bi maddeden dolayı saçlar dökülüyormuş hoş öyle olsa herkeste olur sanıyorum. ben özellikle 25 yaş ve üstü genç kadınlarda gözlemliyorum bu vahim durumu
Benim annemde öyle dedi..
şimdiye kadar ben ömrü hayatımda böyle dökülme yaşadımm yaşın 27..
Annem 25 den sonra dökülür zaten dedi:26:
şaşırdımm..
ama kime sorarsam sorimm herkes bu dertten muzdarip innamıyordum ben saçım dökülüyo diyorum diye diyolar snaıyordum gecen arkadaşımın saçı topluydu tokayla toplamıştı bak dedi elini saçına attı öyledine o topuz saçının uçlarına belki 10 tel geldi eline tutmasıylaşok oldum..
Dedim tek bende değil demekki bu sorun..
şuan benim banyoda çok dökülmüyoda tararken gün içinde dökülme fasla elimi saçıma her attığımda geliyooo bitmiyo bitmiyoo
şuan kafamda şu vitamin ampullerden var
bunuda denim barii içimde uhde kalmasın dedim