- 1 Mart 2010
- 44.837
- 114.134
- 798
- Konu Sahibi poliswomen
birde benim saçımda kepek sorunu var saçımı yıkayıp kurutuyorum saç kökleri kabuk bağlamış gibi kepek oluyor acaba diyorum iyi durulamadım yada iyi yıkamadım onun için mi diyorum ama bence alakası yok
benim saçlarım bundan 4-5 sene önceye kadar şimdikinden çok daha gürdü hatta lisedeyken çok daha fazla ama işte zamanla dökülüyor kimse bundan 5 sene önceki saçlarını aramasın yaş ilerledikçe saçta dökülmeler olur eger saçınıza boya ,fön vs.. bu tür şeyler çok yaptırıyorsanız buda saçı çok yıpratır ve döker saç sadece stres hastalıktan dökülmez bulundugun şehirin havası suyuda buna etken bizim buranın suları çok kireçlidir bu saçı acayip döküyor buraya başka şehirden gelenler bile bunu söylüyor
öyle yağ gibi şeyleri bende kullamıyorum dedigim gibi saçıma pek bakım yapan biri degilim yıkar çıkarım ama sarımsak saça faydalı gibi birde badem yağı için söylemişlerdi yengem banyo yaptıktan sonra saçların diplerine masaj yaparak sür haftada 1 kere kafanı birşeyler sarıp 1-2 saat beklet onunda saç çıkarma özelligi var demişti ama nekadar doğru bilmiyorum herşeyden önce bence ilk doktora gitmek lazım bunlar sonradan yapılacak alternatif yöntemler çaresiz kalınca insan herşeyi yapabiliyor ama arkadaşlar yeni nesilin gerçekten saçlarında bir sorun var burada görüyorum genç kızları çok böyle gür mükemmel saçların olan doğruz düzgün bir kişiyi görmedim gençler birde alışmış saça fön yaptırmaya işte bu tür şeylerde saçı çok döküyor bizler bazen reklamlarda görüyoruz ya ne güzel saçları var ama alakası yok inanın orada göz boyama var çoğu ünlü bile saçına postiş takıyor gür görünsün diye
saçınızda belli çok açıklıklar yoksa çok kafaya takmayın
Tabiki bi çok ünlüde postiş var..
bugün demet akalında takmıştı bi programda onunda saçları normalde çok cılız
asuman krause , hazal kaya hülya avşar bknz saçları çok az ince tellii sadece bizim sorunumuz değil tabiki..
kadını gösteren cidden saçı ama ne gür saçlılar var içim gidiyooo kıskanıyorum vallaa