Saç Bakım Ürünleri saçımla başım dertte

Saç yapımız hatta rengimiz çok benzer. Ama benimki kısa ve uzatmaya çalışıyorum. Kısayken daha çok kabarıyor. Ben jöleye tahammül edemez oldum. Bu ara Urban elastic curl mousse kullanıyorum. (siyah ambalajda) Oldukça memnunum, tavsiye ederim
O yağlandırıyor bir süre sonra haberiniz olsun. Gerçi benim saç tipim farklı da olabilir. Bu aralar loreal Paris saç güzelleştirici kremi kullanıyorum. Ağırlaştırmıyor da. Memnunum bakalım

saçım kıvırcık ve uzun. köpük yapıyorum ama tutuş için yeterli gelmiyor. (köpük : urban care style curl)
ıslakken jole sürüp yapınca evet iyi ama zararlı diye sürmüyorum genelde. bir de wax ı mı denesem kullanan var mı? bir de dax varmış galiba.
elidor ve hobby'ninkine baktım elidorun kokusuna ba yıl dım. ama yine de olur mu olmaz mı bilemedim. kullanıyor musunuz siz? bıktım ya vallahi bu saçlardan şampuan bile bulamıyorum saçıma uygun. sabun denedim 4 hafta , haftada iki kez iyi durulayamıyorum diye bıraktım. napiyim ben.
saçımın fotosu ektedir :KK70: (hafif nemli)

Eki Görüntüle 1756455
ayyy ben bayılıyorum böyle saçlara bence elidorun bukleler serisini kullan arkadaşım ondan kullanıyor çok güzel oluyor. Köpük te güzel yapar bence :)

saçım kıvırcık ve uzun. köpük yapıyorum ama tutuş için yeterli gelmiyor. (köpük : urban care style curl)
ıslakken jole sürüp yapınca evet iyi ama zararlı diye sürmüyorum genelde. bir de wax ı mı denesem kullanan var mı? bir de dax varmış galiba.
elidor ve hobby'ninkine baktım elidorun kokusuna ba yıl dım. ama yine de olur mu olmaz mı bilemedim. kullanıyor musunuz siz? bıktım ya vallahi bu saçlardan şampuan bile bulamıyorum saçıma uygun. sabun denedim 4 hafta , haftada iki kez iyi durulayamıyorum diye bıraktım. napiyim ben.

Eki Görüntüle 1756455
ne kadar guzel maşaallah dokunma bu haliyle harika.

Senden daha kıvırcık arkadaşım var bi kere bile olsun saçıyla ilgili bişey dediğini hatırlamıyorum :) bence hoş duruyor fazla takılma olduğu gibi sev pofidik saçlarını:nazar:

Acik kullaniyorsaniz isiniz zor, o zaman tum bukleler belirgin falan olcak kabarik olmuycak falan filan kimin o kadar vakti varki . Benimde saclarim kivicik ama sizinki benimkinin yaninda dalgali kaliyor, benim saclarim telefon kablosu kadar kivircik ve kucuk dalgali :-)
Besleyici yaglar (saf argan, macadamia vb ) kullanin saci yikadiktan sonra, ben Aussie nin kopugunu kullaniyorum ama cok ince telli benim sizin nden tutmuyor ki ? tutmuyor dediginiz yatinca falan kabariyor anlaminda mi ? Kalin telliyse belki biraz daha sert tutan kopuk kullanabilirsiniz. Ben bazen leave-in sekillendirici besleyici kremden kullaniyorum macadamia markasinin.
Ne yaparsam yapayim 2. gunden sonra kabariyor ince telli oldugundan bukleler bozuluyor eskiden cok ugrasirdim vala 1-2 senedir cok takmiyorum artik nasil gorunuyorsa oyle yapiyorum hergunde sac yikayamam ya...
yok saçlarım kalın telli değil. normal ne çok cılız ne çok kalın. benim günün sonunda yanı ertesi güne bozuluyor buklelerim ve saçlarım kabarıyor. sanırım bunun çözümü yok her gün yıkamak tek çözüm. ben de sağlık açısından doğru değil diye 2-3 günde bir yıkıyorum:)

Bayıldımmmm nazar değmesin diyeyim .. Bence duştan sonra argan yağı sür bırak öylece

Saçlarınız çok güzel bence benimkini görseniz kıymetini bilirdiniz saçlarınızın. Maşallah :nazar:
Sadece nemli tutacak serumlar yeter bence size.

Maşallah çok güzel saçların var ahh ahh olsa bi dert olmasa bi dert kahirlandim şimdi erkek saci gibi kısacık kestirdim de pisman oluyorum suan:mad: sende su elidorun yada pantene nin sekillendirici kremlerini kullanmadinmi onları çok ovuyorlar bukleli saçlar için olanlarida var :KK51:
elidor daha çok hoşuma gitmişti, tekrar ondan alcam teşekkür ederim inşallah hemen uzar sizinki de :)

Seni cok iyi anliyorum cnm benimki kivircik degil ama oldukca gur ve dalgali uzun saci da severim ama dalgali olunca kisa modelleri de cok kaldirmiyor ben de dumduz sac seviyorum ve de upuzun. kac kez makasi alasim var ama kendim kiyamiyorm kuafore kiydiriyorum.Hem cabuk tutmuyor gur ve de ne yazik ki cabuk bozuluyir.
Ama banyo sonrasi nemli saca ama zeytinyagi sur inanilmaz yatistiriyor hem faydalu hem ucuz hem de derdini gideriyor...
Sonra saci bilecabuk duzlestirir kuafor benim saci fonleyene kadar inallah eder. ama ben evde kendim z.yagi sonrasi duzlestiriyorum basarili oluyor. dene istersen..
ay bit düşmez dimi :KK48::KK48:

çok teşekkür ederim sanırım biraz saçlarımın nem sıkıntısı var. davines duydunuz mu ?

Yok tatlım hiç duymadım. bebek şampuanı nemlendiriyor diye duydum elimdeki şampuan bitsin deneyeceğim istersen sende dene. Bir de sıcak su saçı çok kurutuyor.

yok saçlarım kalın telli değil. normal ne çok cılız ne çok kalın. benim günün sonunda yanı ertesi güne bozuluyor buklelerim ve saçlarım kabarıyor. sanırım bunun çözümü yok her gün yıkamak tek çözüm. ben de sağlık açısından doğru değil diye 2-3 günde bir yıkıyorum:)

bence cok takmayin derim, cok kabariyorsa toplayin gitsin zaten calisirken hic pratik bulmuyorum ben kivircik saci.

aynı senin gibi saçlarım vardı. her ay komple boya yaptıra yaptıra gürlüğü de gitti kıvırcıklığı da. doğal yöntemlerle bakımını yap, zeytinyağı çok besliyor. kabarıklığını alıyor. pahalı markalara para harcamaya değmez, kimyasal olan hiçbir şeyi kullanma buklelerini kaybetmek istemiyorsan. içine kalem soksam girecek derecede kıvrık gür buklelerimin yerinde şu an tırtık tırtık görünüm var sadece.

Eki Görüntüle 1756455
aynı benim saçım, ıslakken bunu kullanıyorum çok memnunum
pr_01_12457_min.jpg

aynı senin gibi saçlarım vardı. her ay komple boya yaptıra yaptıra gürlüğü de gitti kıvırcıklığı da. doğal yöntemlerle bakımını yap, zeytinyağı çok besliyor. kabarıklığını alıyor. pahalı markalara para harcamaya değmez, kimyasal olan hiçbir şeyi kullanma buklelerini kaybetmek istemiyorsan. içine kalem soksam girecek derecede kıvrık gür buklelerimin yerinde şu an tırtık tırtık görünüm var sadece.
çok üzüldüm. iyi bir bakımla eski saçlarınıza kavuşamaz mısınız acaba? haftada bir zeytinyağı maskesi yapmaya başlıyım..

Yok tatlım hiç duymadım. bebek şampuanı nemlendiriyor diye duydum elimdeki şampuan bitsin deneyeceğim istersen sende dene. Bir de sıcak su saçı çok kurutuyor.
evet o zaman saç daha çok elektrikleniyor :KK43: bebek şampuanı dolaştırmaz mı acaba tamamen.. denemek lazım

X