- 21 Temmuz 2015
- 6.643
- 6.058
- Konu Sahibi Siyah Kugu
kullanmıştım sevmedim..Mavi su saç sprey i kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullanmıştım sevmedim..Mavi su saç sprey i kullan
Maşallah çok güzel saçların var ahh ahh olsa bi dert olmasa bi dert kahirlandim şimdi erkek saci gibi kısacık kestirdim de pisman oluyorum suan sende su elidorun yada pantene nin sekillendirici kremlerini kullanmadinmi onları çok ovuyorlar bukleli saçlar için olanlarida varsaçım kıvırcık ve uzun. köpük yapıyorum ama tutuş için yeterli gelmiyor. (köpük : urban care style curl)
ıslakken jole sürüp yapınca evet iyi ama zararlı diye sürmüyorum genelde. bir de wax ı mı denesem kullanan var mı? bir de dax varmış galiba.
elidor ve hobby'ninkine baktım elidorun kokusuna ba yıl dım. ama yine de olur mu olmaz mı bilemedim. kullanıyor musunuz siz? bıktım ya vallahi bu saçlardan şampuan bile bulamıyorum saçıma uygun. sabun denedim 4 hafta , haftada iki kez iyi durulayamıyorum diye bıraktım. napiyim ben.
saçımın fotosu ektedir (hafif nemli)
Eki Görüntüle 1756455
Ayy sakin kesme nefret edersin bu sefer daha çok kabarır kıyma bu güzelim saçlarateşekkür ederim bazen kökünden kesesim geliyor sonra elimdeki makası sakince yere bırakıyorum :)
saçım kıvırcık ve uzun. köpük yapıyorum ama tutuş için yeterli gelmiyor. (köpük : urban care style curl)
ıslakken jole sürüp yapınca evet iyi ama zararlı diye sürmüyorum genelde. bir de wax ı mı denesem kullanan var mı? bir de dax varmış galiba.
elidor ve hobby'ninkine baktım elidorun kokusuna ba yıl dım. ama yine de olur mu olmaz mı bilemedim. kullanıyor musunuz siz? bıktım ya vallahi bu saçlardan şampuan bile bulamıyorum saçıma uygun. sabun denedim 4 hafta , haftada iki kez iyi durulayamıyorum diye bıraktım. napiyim ben.
Eki Görüntüle 1756455
Seni cok iyi anliyorum cnm benimki kivircik degil ama oldukca gur ve dalgali uzun saci da severim ama dalgali olunca kisa modelleri de cok kaldirmiyor ben de dumduz sac seviyorum ve de upuzun. kac kez makasi alasim var ama kendim kiyamiyorm kuafore kiydiriyorum.Hem cabuk tutmuyor gur ve de ne yazik ki cabuk bozuluyir.teşekkür ederim bazen kökünden kesesim geliyor sonra elimdeki makası sakince yere bırakıyorum :)
Pantene sekillendirici var belirgin bukleler icin. Bunu sac islakken uygula tara sonra diplerine surme yaglaniyo. Dene mutlaka guzel olacaksaçım kıvırcık ve uzun. köpük yapıyorum ama tutuş için yeterli gelmiyor. (köpük : urban care style curl)
Eki Görüntüle 1756455
saçım kıvırcık ve uzun. köpük yapıyorum ama tutuş için yeterli gelmiyor. (köpük : urban care style curl)
Eki Görüntüle 1756455
Benim sac ta kivir. Sebastian potion9 ve nashi argan yagi karistiriyorum banyodan sonra. Kivirciklari daha derli toplu yapiyor.saçım kıvırcık ve uzun. köpük yapıyorum ama tutuş için yeterli gelmiyor. (köpük : urban care style curl)
Eki Görüntüle 1756455