- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.135
-
- Konu Sahibi Siyah Kugu
Benim saçım kıvırcık değil canım ama saça takık olduğum için şimdiye kadar sadece iki markadan memnun kalabildim. Davinesin bukle belirginleştirici ürünleri de var, marka olarak aklında bulursun diye önerdimmarketteki gördüklerime göre birazcık pahalıymış ama kullandınız mı iyi mi? almaya değerse alırım
haha ay ben saçımı kuruturken babam da aynısını diyorBenimki pırasa gibi senin saçına bayıldım bırak dağınık kalsın
bir de zararlı jole. suyla karıştırıp yapıyorum eğer çok lazım olursa. teşekkür ederim :)Ben kuaföre gidiyorum yine böyle durmuyo, düşüyo
Çünkü saçım dümdüz
Böyle bile güzel bence saçın, ben saçta vıcık vıcık jöle filan sevmem
teşekkür ederim :) sipariş internetten mi oluyor?Benim saçım kıvırcık değil canım ama saça takık olduğum için şimdiye kadar sadece iki markadan memnun kalabildim. Davinesin bukle belirginleştirici ürünleri de var, marka olarak aklında bulursun diye önerdim
Sac kremi olarak elidor angelica koku kullaniyorum elseve mucizevi bakim yagindan kullaniyorum dalan in sac kremini de tavsiye ederim butun sac kremlerinden en memnun kaldigim odur :)saç kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Elseve Arı Sütü denemiştim güzeldi krem de mi Elseve kullanıyorsunuz?
teşekkür ederimNe guzel saç, keske benim olsa
çok teşekkür ederim,:) başka bir şey kullanmasam mı? çok kabarıyor, buklelerim daha güzel olsun istiyorum ama bilemedim daha mı çok zararı olur diye
teşekkür ederim bir de onları deniyim :) şampuan ne kullanıyordunuz?Sac kremi olarak elidor angelica koku kullaniyorum elseve mucizevi bakim yagindan kullaniyorum dalan in sac kremini de tavsiye ederim butun sac kremlerinden en memnun kaldigim odur :)
haklısınız teşekkür ederim tekrardanKimyasal neticede illa ki zararı vardır be canım
teşekkür ederimbazen kökünden kesesim geliyor sonra elimdeki makası sakince yere bırakıyorum :)
Öneriyi unutmuşum john frieda spreyBenim de pırasa gibi hiç bi şekilde kıvırcık olmuyo kuaförde uğraşıyorlar ,çıkıyorum beş dk sonra düz
teşekkür ederim :)Kesersen haber ver gelip alirim
Saka bir yana gercekten en sevdigim sac tipi, ben sarisinim ve saclarim kedi tuyu gibi, her zaman ya duzlestirmek ya maşa yapmak ya da kopukle falan hareketlendirmek zorundayim. Boyle sacim olsa hic kasmazdim birak daginik kalsin hem dogallik moda artik
gerçekten zorlanıyorum bakımında, kabarıyo elektrikleniyo acayip şeyler oluyo hava durumuna göre değişiyorAyyyy Ne guzel sacların var öyleeekeşşşke benim olsa keşke tek derdim de bakimi olsa. Maşallah
teşekkür ederim çok sağolun:)Amanın çok güzel tü tü. Bi tutam bana verseniz? Böyle kalsın, harika bence.
Yazık etme saclarına, sen guzel guzel kremle bakımlarını yap her yıkama sonrası, ara sıra kopuk kullanırsın. Benim ince telli, elektriklenir, kotu havada kus tüyü gibi olur uzamaz istediğim gibi. Ahhh ah saclarını bana ver :)gerçekten zorlanıyorum bakımında, kabarıyo elektrikleniyo acayip şeyler oluyo hava durumuna göre değişiyorbir de wax felan mı denesem diye düşündüm ama vazgeçtim şimdi:)
Sampuanin pek onemi yok benim icin farketmiyor canim onemli olan kabarmamasi icin saci nemlendirmek :)teşekkür ederim bir de onları deniyim :) şampuan ne kullanıyordunuz?