Saç Bakım Ürünleri saçımla başım dertte

marketteki gördüklerime göre birazcık pahalıymış ama kullandınız mı iyi mi? almaya değerse alırım
Benim saçım kıvırcık değil canım ama saça takık olduğum için şimdiye kadar sadece iki markadan memnun kalabildim. Davinesin bukle belirginleştirici ürünleri de var, marka olarak aklında bulursun diye önerdim

teşekkür ederim :) sipariş internetten mi oluyor?

saç kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Elseve Arı Sütü denemiştim güzeldi krem de mi Elseve kullanıyorsunuz?
Sac kremi olarak elidor angelica koku kullaniyorum elseve mucizevi bakim yagindan kullaniyorum dalan in sac kremini de tavsiye ederim butun sac kremlerinden en memnun kaldigim odur :)

Sac kremi olarak elidor angelica koku kullaniyorum elseve mucizevi bakim yagindan kullaniyorum dalan in sac kremini de tavsiye ederim butun sac kremlerinden en memnun kaldigim odur :)
teşekkür ederim bir de onları deniyim :) şampuan ne kullanıyordunuz?

Benim de pırasa gibi hiç bi şekilde kıvırcık olmuyo kuaförde uğraşıyorlar ,çıkıyorum beş dk sonra düz

teşekkür ederim bazen kökünden kesesim geliyor sonra elimdeki makası sakince yere bırakıyorum :)

Kesersen haber ver gelip alirim
Saka bir yana gercekten en sevdigim sac tipi, ben sarisinim ve saclarim kedi tuyu gibi, her zaman ya duzlestirmek ya maşa yapmak ya da kopukle falan hareketlendirmek zorundayim. Boyle sacim olsa hic kasmazdim birak daginik kalsin hem dogallik moda artik

teşekkür ederim :)

Ayyyy Ne guzel sacların var öyleee keşşşke benim olsa keşke tek derdim de bakimi olsa. Maşallah
gerçekten zorlanıyorum bakımında, kabarıyo elektrikleniyo acayip şeyler oluyo hava durumuna göre değişiyor bir de wax felan mı denesem diye düşündüm ama vazgeçtim şimdi:)

gerçekten zorlanıyorum bakımında, kabarıyo elektrikleniyo acayip şeyler oluyo hava durumuna göre değişiyor bir de wax felan mı denesem diye düşündüm ama vazgeçtim şimdi:)
Yazık etme saclarına, sen guzel guzel kremle bakımlarını yap her yıkama sonrası, ara sıra kopuk kullanırsın. Benim ince telli, elektriklenir, kotu havada kus tüyü gibi olur uzamaz istediğim gibi. Ahhh ah saclarını bana ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…