• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçımızı düzleştirdikten sonra fönün kalıcılığını nasıl sağlarız?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

twenty_one

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2007
128
0
96
Ankara
arkadaşlar saçım hafif dalgalı benim ve düzleştirici kullanıyorum hemen hemen her gün ama saçlarımı düzleştirdikten sonra hemen bozuluyo fön :( ne yapabilirim fönün uzun sürmesi için saçıma sürebilceğim bişiler var mı tavsiyelerinizi bekliorum nolur yardım:çok üzgünüm:

Çeşitli serumlar var saça şekil veriyorsun ve öyle kalıyor.. Bu ürünler genelde kuaförlerde daha fazla oluyor...

mavi suyu kuaförler fönden önce kullanıyolar saçı kolay açsın parlaklık versin diye ama bnce briyantin yada sprey yoksa tutmaz saçların hele bide benm gibi katlı kesimse hemen kıvrılıveriyo ben sprey sıkıyorum 2-3 gün idare edeiyo..

Fön cekmeden once sacim islakken sacima wella new wave nin isi korumali olan sac köpügünü suruyorum. Fön cektikten sonrada bazen serum suruyorum bazende sprey sıkıyorum..
Ertesi gun bile ayni kaliciligini koruyo..yerimseniben.

Son düzenleme:
saç spreyi kullanabilirsin

ben bütün spreyleri kullanmış biri olarak sana gönül rahalığıyla wellanın mor renkli olanını gönül rahatlığıyla öneriyorum.

kesinlikle piyasadaki en iyi sprey

ya böyle sacı koruyan ısıya akrsı ve 2 gün kadar bozulmamasını sağlayan bi ürün varmı mesela yukarda cukulata arkadasımız bi ürün söylemis kullanan avrmı?
anlattıgına göre ısıya akrsı koruyo ve ertesi gün bile kalıcılını koruyo.

Back
X