Saç Kesim Şekilleri saçımın yeni hali ve eski hali + toplu hali :) bakalım beğenecek misiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
sevgilimleben ve yeni saç modelimmmmm :)Eki Görüntüle 328595

Açıkçası ben burada saç modelinizden çok sevgilinizi görüyorum.
Fotonun yarısını sevgiliniz kaplıyor.
O yüzden gerçekten saçınızın resmini ekleseniz de görsek ?
Ve ona göre yorum yapsak :)
Hem sevgilinizin olmadığı ama saç modelinizin gördündüğü bir foto yokmuda bunları ekleme gereği duydunuz?

bu var eski yeni karışımı :) vardı ama silmiştim pc den hızlı olsn die onları yükledim . şimdi iyidir umarım...

yıllardır kahkulu okadar cok ıstıyorum kı anlatamam alnım cok dar ondan kestıremıyorum bıkac kez kestırdım cok kısa oluyo ondan begenmıyorum

canım benim alnımda dar ama yüzüm uzun oldğundan gidioo yüzüme... sende şak hizasında kestirirsen güzel gider cnebe üzülmene gerek yok yani denemelisinnn :)

bence çok güzel bir yüzün var, değişiklik olarak kullanabilirsin ama toplu ve elinin yüzünün ortada olduğu modeller daha çok yakışır sarı saç kötü durmuş diyemem gayet hoş olmuş ama ilk fotoda koyu kahve sanırım onu daha çok yakıştırdım, daha sempatik geldi bana

Kahkul daha kucuk gostermis yasini tabi yuzunude kucultur bende uni hayatim boyunca kahkul kullandim herkes cok yakistiriodu ama ben baydim artik ve kullqnimi cok zor ayrica genelde erkekler sevmez kahkulu boswer ne anlarlarki :))) benimde nisanlim soyle demisti ilk tanistgmzda kahkul sana yakismis ama ben sevmem bence uzat hehe bnde uzattim :)

kahkül çok güzel olmuş ben çok beğendiiiiimmm
ama sarı için aynı şeyleri söyleyemem
eski rengine dööönnnn afeeet ol,afeeettt
bide kahkülünü tutturma tokayla,açık daha iyi

saçının rengini koyulaştırırsan çok daha iyi olacak gibi duruyor kahkül gitmiş yüzüne..

hepinize teşekkürler ama saçımı koyulaştırmayı daha sonra yapmam lazım çünkü babam iflas bayrağını çekcek benim saçım yüzümden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…