• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçımın yeni hali ve eski hali + toplu hali :) bakalım beğenecek misiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben açıkcası yandan ayrılmış eski halini daha çok beğendim model olarak
renk olarak bu renkte güzel sarıda yakışır sana ama bence bal köpüğü yaptır çok açık olmasın rengi

sacının yeni kesimini cok begendim kesimin adı ne tam istedigim gibi hem size cok yakısmıs tam oturmus güle güle kullan canım kuaföre nasıl anlattınız bu sac modelini cok hosuma gittiii :16:

sacının yeni kesimini cok begendim kesimin adı ne tam istedigim gibi hem size cok yakısmıs tam oturmus güle güle kullan canım kuaföre nasıl anlattınız bu sac modelini cok hosuma gittiii :16:

valla tatlım ben devlet yurdund kalıorum kuafore kaş hizasından yukarı keinlikle olmasn tam kaş hizasında dümdü kahkul istiorum ddm öle kestiii :) tşkler cnm..:52::52::52::52:

sevgilimleben ve yeni saç modelimmmmm :) $DSC02726.jpg

Eklentiler

• $DSC02731.jpg
    $DSC02731.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $DSC02728.jpg
    $DSC02728.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
yıllardır kahkulu okadar cok ıstıyorum kı anlatamam alnım cok dar ondan kestıremıyorum bıkac kez kestırdım cok kısa oluyo ondan begenmıyorum :43:

ilk şaç modelini begendim ikincisi mdelede kakülü begendim yüzüzne gitmiş ama şaç rengi sarı olmamış bogmuş ilk rengine dönmeilsin:12:

Back