Saç Kesim Şekilleri saçımın yeni hali ve eski hali + toplu hali :) bakalım beğenecek misiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
aa çok yakışmış çok güzel kesmişler kahkül herkese yakışmaz ve güzel kesemezler ama sana cuk demiş.Sıhhatler olsun güle güle kullan.

sanki yüzündeki eksiklik kahkülmüş de şimdi tam olmuş gibi:) zaten güzelmişsin daha bi tatlı olmuşsun bence. Sevgilin kıskançlığından öle demiştir bence

sanki yüzündeki eksiklik kahkülmüş de şimdi tam olmuş gibi:) zaten güzelmişsin daha bi tatlı olmuşsun bence. Sevgilin kıskançlığından öle demiştir bence

olabilir :) zaten o gün kısa bi elbise giymiştim her şeyime laf sölemiştii çocuk gibisinde hiç beğenmedim de fln da dln da :):)

Sakın değiştirmeye kalkma.
Bence böyle çok güzel olmuş saçın.
Gerçekten çok yakışmış..
Sevgilinde kıskançlığından öyle yapmıştır..
Erkek milleti '
Şaşırmamak gerek dediklerine
Ve kahkül seni çok tatlı göstermiş böyle bi şirinlik katmış yüzüne..
Maşallah zaten güzelmişsin şimdi ayrı bi güzel olmuşsun

Birde sanırım saç renginde değişiklik yapmışsın..
Bence hemen sıcak tonlara geçiş yap derim.
Karameller, bal köpüğü, kahveler sana daha çok yakışır :)

evet saç rengimi sarıya çevirdim ama karamel gibi durdu :) çok tşkler cnm :) rengimde zaten tekrar değişiklik yapcm :)

Pek karamel gibi durmamış canım ya soğuk bi renk olmuş.
Dediğim gibi böyle bal köpüğü tonları çok hoş durur sende..
Açık kahve olabilir.
Kesinlikle değiştirmelisin saç rengini :)
Saç renginde yardımcı olabilirim istersen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…