Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yine ben benim saçlarım oldukça dökülüyor tutum tutam ama şuan sorunum kaşlarım onlarda dökülüyor ve hiç hoş durmuyor bana ne önerirsiniz acaba cevap verecek arkadaşlara ilgilenen çok teşekkür ederim
canım yağ şeklinde bu ürün kaşlarda işe yarar mı bilemiyorum, ürün ile ilgili bilgilere netten bakabilirsin, saç dökülmelerine çok iyi geliyor ve saçın daha hızlı sağlıklı bir biçimde uzamasını sağlıyor ben haftada bir kez uyguluyordum saçlarıma bir aydan sonra gerçekten gözle görülür bir değişme oluyor fiyatıda oldukça uygun 12ytl idi en son aldığımda
Ay ayni sorun bendede var bir aydir saclarima odaklandim yaglar otlar falan ugrasiorum,kadlarimda dokuluo sacimi halledersem kasima baslicam:)
bendede olduu loreal in saç için kullanılan bir ürünü var onu kullanın adı AMİNEXCİL
cnm inşallah seninde düzelir sarımsak yutmayı denedin mi burda forumda okudum sarımsak yutanlarda saç dökülmesi durmuş benim tansiyonuma iyi gelmiyor yoksa bende yutardım....
cnm inşallah seninde düzelir sarımsak yutmayı denedin mi burda forumda okudum sarımsak yutanlarda saç dökülmesi durmuş benim tansiyonuma iyi gelmiyor yoksa bende yutardım....
Denemedim bndeonu canim,mideme dokunur diye korkuyorum ama sampuana rendelemek cok ise yariomus,bide isirgan kullanmaya baslicam.sacima taktim mutlaka cozum bulcam deniyorum sanki yaptgm seyler ise yarayacak gbi.sanada haber veririm