• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı Vişne Çürüğüne boyadım

kizlar ayni renge sacimi birazdan yine boyuyacagim :)
bu sefer insallah tam girer

canım bu renkler aslında benim çok sevdiğim ve istediğim renlker...
ben geçen gün konu açmıştım ....loreal casting 316 no plum erik rengi için ama tr de yok ve biliyorsundur o boya amonyaksız....onu kullanabilirsin bu ton da o da...saçını biraz kullan aksın rengi yine boyarsın oturur renk ...ben mesela senin resimdeki saçından 1-2 ton daha acık istiyorum..boya kutusundaki renkten ...ama benim saçımda koyu kahve boyarsam senin gibi olur patlıcan moruna benzer ama ben gece ve gündüz de mor yansımalrını görmek istiyorum ..o yüzden oksidanı 6 lık oluyor ya bunların 9 luk kullansam daha açık diye düşünüyorum ...

bahsettiğim ve istediğim saç rengi hatunun rengi müthiş...
tr de yok bu boyadan ben bulamadım ...
ama sen belki bulabilirsin...

323-0489_172.jpg
60810841.png

ben daha önce palettenin radiance serisindeki mora boyamıştım baya mor olmuştu o zaman piyasada pek mor renk yoktu her markada, geçenlerde gördüm markasını hatırlamıyorum ama kutu üstündeki renkler baya mordu onları denemekte fayda olabilir

urun bu

dogal sac rengim

boyadiktan sonraki halide bu

2366.jpg

2314.jpg

nasil sizce yaaa ustune siyah yapmak istiyorum ne zaman yapiyim saclarimin zarar gormesini istemiyorum cunku cok saglikli saclarim warkaydirigubbakcemile5

keske resimleri görebilsedim, sacımı kızıl yapmak istiyorum ama hangi kuaföre gitsem bisürü dırdır edip baska renge ikna edio sonucta hicte sevmiyorum aklımda kaldı ama tona karar veremiyorum :S bu rengi merak ettim dogrusu evde boyasam tuturamam diyede denemiyorum kızılı:43:

Back