• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı sarı boyatıcam ama hangisi sizce ve hangisi bana yakışır(resimlerle)

fromcolor bitkisel boyadır ve istediğin tonda sarı mevcut. çokda rahat tutrar saçında. garantisini veririm. bilindik markalardan yıldım artık tutmuyor ve akıyor kutunun içinde ki renkle kapaktaki arasıdna uçurumlar var her zman. bende sarıya döndüm. hiçde uğraşmadım. yıpranmadı. açıcı kullanmama rağmen..

Son düzenleme:
sinem kobalın saç rengi güzel cnm bi de 6 numara güzel ama o daha açık sanki koyu yap ki ilk gözün alışsın

teşekkür ederim cnm ...ya sinem kobalınki gibi yapıcam yada 2.resimdeki gibi daha kararsızım bu sefer acele etmiycem 2 ya önce röfle yaptırdım resmen saçım beyazmı desem yeşilmi desem tuhaf bi renk oldu sonra kendim boyadım evde boya yetmedi kapanmadı tekrar kuaföre gittim koyu karamel boyadılar kapandı şimdi rengide biraz açıldı ama ben eçık renk istiyorum kendi saçım zaten koyu kumral

fromcolor bitkisel boyadır ve istediğin tonda sarı mevcut. çokda rahat tutrar saçında. garantisini veririm. bilindik markalardan yıldım artık tutmuyor ve akıyor kutunun içinde ki renkle kapaktaki arasıdna uçurumlar var her zman. bende sarıya döndüm. hiçde uğraşmadım. yıpranmadı. açıcı kullanmama rağmen..

o markayı ilk defa duydum cnm bakıcam teşekkür ederim cnm:16:

Bence 2 yada 6 cnm

teşekkür ederim cnm galiba kararımı verdim 2 numaradaki boyatıcam insallah baska göüp fikrim değişmez banada yakışır ve insallah kuaför istediğim gibi yapar tekrar resimleri koyayım böyle yapıcam kızlar
$ashley-olsen-mango-soho-01-1[1].webp$Mango+Store+Launch+New+York+Jt4bhVeAnvnl[1].webp

Son düzenleme:
Ben ilk sıradakini beğendim.Benim kuaförüm tatlı bir sarı,bebek sarısı gibi yapıyorum genç kızlara deyip boyuyor saçımı.Sonuç istediğim gibi de oluyor açıkçası ve yaşlıda göstermiyor.Belkide bana açık tonları yakıştırdığı için insanlar.Fakat tam olarak tonu nedir bilemiyorum.Böyle söyleseniz de anlaşılmaz sanırım. :/ Fakat sarı saç genel olarak olgun gösterirken bir de makyajsız kullanılmaz.Soluk bir yüz olur.İlla bir göz kalemi allık ister en azından.Ve bence diğer saçlar gibi kendi haline de bırakılmıyor.Hep yapılı olması lazım.Ancak kendini gösteren bir renk.​

Ben ilk sıradakini beğendim.Benim kuaförüm tatlı bir sarı,bebek sarısı gibi yapıyorum genç kızlara deyip boyuyor saçımı.Sonuç istediğim gibi de oluyor açıkçası ve yaşlıda göstermiyor.Belkide bana açık tonları yakıştırdığı için insanlar.Fakat tam olarak tonu nedir bilemiyorum.Böyle söyleseniz de anlaşılmaz sanırım. :/ Fakat sarı saç genel olarak olgun gösterirken bir de makyajsız kullanılmaz.Soluk bir yüz olur.İlla bir göz kalemi allık ister en azından.Ve bence diğer saçlar gibi kendi haline de bırakılmıyor.Hep yapılı olması lazım.Ancak kendini gösteren bir renk.​

evet cnm ilk sıradki resimle 2. sırafdaki kız aynı sanırım saç renkleride aynı röfleli gibi sırf sarı değil evet dediğin gibi soluk gösterir bembeyaz yapar ama yüzüde bebk gibi gösteriri özellikle beyaz tenlileri ve sivilce yoksa bende beyaz tenliyim sivilce leke gibi sorunumda yok yakısıcanı umuyorum bakalım kuaför istediğim tonu tutturacakmı

kızlar kardeşimde bunu beğendi bu renk boyat diyo illa çok güzel diyo iyice kararsız kaldım sizce güzelmi
$costume_ashley_olsen[1].webp$12AshleyOlsen431x400[1].webp

cnm teşekkür ederim ama şuan saçım o tonlarda zaten açık renkler istiyorum oyüzden srı en iyisi içlerinde yada röfle koyu saçtan sıkıldım beyaz tenlisin yakışır diyolar oyüzden bende yakışıcanı düşünüyorum zaten daha önce boyatmıştım yakıştığını söylemişlerdi ama tonunu tutturmak önemli sarısını yani ama komple sarı boyatmıycam sık sık röfle gibi attırıcam ya ilk resimdeki gibi yada 2.resimdeki gibi

Hım Anladım Canım Röfle yakışır o zaman :) 1.cisi yakışır gibi duruyo yapınca gösterirsin umarım dilediğin gibi olur

merhaba. bence sana dore sarılar yakışmaz, küllü sarılar yakışır diye düşünüyorum. koyduğun resimlerdeki 1. resim çok hoş durur mesela. ama saçların ince telli, o nedenle kesinlikle saçını yakmadan açmalı kuaför, oryali fazla tutmamalı. güvendiğin bildiğin bir kuaförde yaptırırsan çok iyi olur canım. yoksa tel tel tiftik olur saçların aman diyeyim. ince telli saçın kötü tarafı bu maalesef

merhaba. bence sana dore sarılar yakışmaz, küllü sarılar yakışır diye düşünüyorum. koyduğun resimlerdeki 1. resim çok hoş durur mesela. ama saçların ince telli, o nedenle kesinlikle saçını yakmadan açmalı kuaför, oryali fazla tutmamalı. güvendiğin bildiğin bir kuaförde yaptırırsan çok iyi olur canım. yoksa tel tel tiftik olur saçların aman diyeyim. ince telli saçın kötü tarafı bu maalesef

evet cnm haklısın ince telli saçlar öyle oluyo daha önce boyattığım kuaföre yine boyatıcam insallah yakmaz ve saçımın rengi şuan kendi saç rengimden açık kendi saç rengim koyu kumral insallah istedğim tonu tuttururlar evet 1. resimdekide çok güzel ama 2.side ikisi arasında karasız kaldım

Back
X