Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı ne renk yapsam

ozmen33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
74
0
36
Şırnak
slm kızlar ben yeni üye oldum bu siteye saç rengi konusunda kararsızım doğum yapmadan önce saçım sarı röfleliydi ana saç rengim var şuan buğday tenliyim sarıda istemiyorum şuanki rengide sizce ne yapmalıyım kumral düşünüyorum ama kızıllaşmasını istemiyorum külü kumral saçıma gider mi

slmlar oncelikle, sacima 13 yasimda perma yaptirarak mahvetmeye basladim. Boya duzlestiriciler hatta sac kurutma makinalari saci cok yipratiyor. Bunu sen yaptirirken farkedemiyorsun ama yillar sonra saclarini avuc avuc eline alinca saclarina nasil bir kotuluk yaptigini anliyabiliyorsun. benim kendi rengim cok acik kahverengi ve aralinda sari bulunan bir renkti ve ben 7 sene beyaza yakin bir sariyla gezdim, yakisiyorduda, daha bu sene saclarim dokulmeye basladi. herseyi denedim saclarim eskisi gibi gur degil. kina kullandim saclarima cesitli vitaminler aldim ve her hafta 3 kere sacima derin bakim uyguluyorum anca kendine geldiler. Ama sunu soyleyebilirimki KINA hayatimin donum noktasi oldu.
Ne yazikki kizil tonlari sevmiyorsun, sana onerim aralarina koyu kestane renkleri attirabilirsin.Acik renklerden uzak dur cunku icinde camasir suyunda bulunan maddeler bulunuyor. Umarim biraz olsun yardimci olmusumdur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…