• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı nasıl sarı yapabilirim yardımcı olun lütfen :(

petek_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
7
0
36
Ankara
arkadaşlar benim saçım bakır karamel ama sarıya dönmek istiyorum kuaföre gitmek istemiyorum çünkü saçımı 5 ay önce oryalle açtırdım çok yıprandı kestirmek zorunda kaldım şimdi kendim ewde boyamak istioyorum . bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen :(

canim evde orielsiz zor olur gibime geldi. yani acici kullanmak istemiyorsun cunku. e boya uzeri boya rengi koyulastirir.

bi arkadas vardi kuafor, butun sorulara hemen cevap veriyor. istersen onun konusunu bulup yaz.:31:

arkadaşlar benim saçım bakır karamel ama sarıya dönmek istiyorum kuaföre gitmek istemiyorum çünkü saçımı 5 ay önce oryalle açtırdım çok yıprandı kestirmek zorunda kaldım şimdi kendim ewde boyamak istioyorum . bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen :(

bıldıgım kadarıyla once bakırlıktan kurtul kahve tonlarında boyayabılırsın. ben bugun oyle yaptırdım once kahveye boyayp sonra sık paket attık guzel oldu bıdahakı ay nasıpse dıp boya ve bı paket daha gecıcez... ıyıce sararıcak..:3: ama sen kahve boya dıktan sonra kı kahveden kolay acıldıgını gordum bugun.... palette acıcıyla evde acıp sonra sanırım cıla ıslemı var boyanı uygulayabılırsın cnm...

Son düzenleme:
selam canım benimde saçlarım seninki gibi bakırdı röfle seti aldm evde röfle yaptm kendimve saçım altın sarısına dönüştü yani çok sıcak bir renk oldu tabi orielle de bu işlemi tüm saçlarına da uygulayabilirsin ve kuaförlerde yıpranma payı nedendr bilmiyorum daha fazla açıcılardan kullanan arkadaşlarımda var burda önemli olan saçta fazla tutumamak tutarsa yıpranma payı daha fazla artar...Benden tavsiye aşama aşama açman ben şuan sarışnm ve kendi yarattğm renkte çok beğeni topluyo tabi güzelliğimn etkisi de oldukça fazla:52:

canım izmirdemisin? İzmrderysen sana biyer önericem kızılkahve saçımı platine kadar açtılar ve yıpranmadı..

ben siyahtan döndüm sarıya yalnız koyu bi soru amacım platine yakın bi sarı tonu yakalamak.3 defa kuaförde actırdım gercekten yprandı turunculuk vardı tabi.2 gün önce avon un 9.13 bej sarı ile boyadım istediğim sarıyı elde edemedim neyseki turunculuktan kurduldum.malesef 2 ay bekleyeceğim daha acık tonu deneyeceğim.

canım izmirdemisin? İzmrderysen sana biyer önericem kızılkahve saçımı platine kadar açtılar ve yıpranmadı..

ben izmirdeyim canim bana soyler misin orayi:( cumartesi nikahı var arkadaşımın bişiler yapmam lazım:18::18::18:

Back